STR`. Napisano 16 Czerwca 2015 #10419 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Siema tu STR czesto gram na mh jak widza nie raz admini jak sa, kupilem przedchwila nowego steam o tutaj prosze 0:0:1990756 i probuje wiejsc na DD2 DM na nick STR i takie cos , czy moglibyscie mi dac ub bo chce tam nabijac fragi i staram sie o admina :],Pozdrawiam. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : oK , what yoU g0nna d0 URODZINKI [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1990756 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.61.140.226 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Czerwca 2015 #10235 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Kupiłeś steam od zbanowanej osoby http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=26165, jednak Twoj IP jest czyste. Podeślę ten temat osobie wyższej rangi. Ona zadecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 16 Czerwca 2015 #9390 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Skoro właśnie go kupiłeś przedstaw jakiś dowód zakupu. Inaczej nie mamy pewności czy po prostu nie kłamiesz i chcesz ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STR`. Napisano 16 Czerwca 2015 Autor #19322 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 number one zle to napisalem wymienuiel sie steam moje ip wyslalem dla evo mzoesz sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 18 Czerwca 2015 #21484 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 IP łatwo zmienić - sida nie pokaż dowód zakupu lub dowód wymiany a otrzymasz UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STR`. Napisano 18 Czerwca 2015 Autor #5210 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 nwm moge podac poprzedni steam ktory dalem kolesiowi, a jak widac on juz jest zbanowany bo pewnie czitowal :c link do poprzedniego steam jak widac mozna porownac nazwy ja mam STR i to moj steam http://steamcommunity.com/profiles/76561197982045063/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 19 Czerwca 2015 #19713 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Temat podsyłam do administratora sieci ktory zdecyduje co dalej tymczasem zamykam /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Czerwca 2015 #15800 Administrator Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi