I'm BoT Napisano 16 Czerwca 2015 #11860 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 [align=center]Cześć. Jak wyżej w temacie, proponuję dodać komendę /freelvl. [/align] [align=center]Powód jest prosty... Ale podam przykład: [/align] [align=center]Wchodzę sobie na serwer. Myślę, że będzie fajnie szybko wbiję lvle... [/align] [align=center]A tu co? Wchodzę na serwer, nie zdążyłem wybrać klasy, a już leżę. [/align] [align=center]I męcze się z wbiciem np. 50k lvl. [/align] [align=center]Ktoś kto ma 500k stoi na respie, z perkami zwinne i bije jak "nawalony" tzn na oślep. [/align] [align=center]Proponuję dodać komendę /freelvl, ta komenda da nam na start 75k lv [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 16 Czerwca 2015 #19325 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Hmm... Czy ja wiem? Za czasów kiedy jak grałem na cod 500k, zawsze jakoś dawało się ugrać. Poszukam takiego pluginu, ale nie mam pewności czy będzie działał poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 17 Czerwca 2015 #12310 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Plugin jest nie potrzebny, wystarczy w kogoś trafić i dostajesz 500k lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 17 Czerwca 2015 #3047 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Tak jak mówię, troszkę postrzelać i będzie okej. Na cod 500k już i tak jest wariacja z lvlami, lepiej nie kombinować bo serwer tego może nie wytrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 17 Czerwca 2015 #3048 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi