HaZarD Napisano 16 Czerwca 2015 #11985 Napisano 16 Czerwca 2015 Nick:HaZarD Wiek:No jutro stuknie 15. Data rejestracji na forum: 18 sty 2015 Czas spędzony na forum:17dni Doświadczenie w ocenianiu:Byłem tu w UBT. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak. Byłeś banowany na forum lub serwerze?:tak,ale niesłusznie. Dlaczego Ty?:Przy obecnej ilości członków UBT przyda sie pomoc,bo gracze muszą czekać na ub,a członków ubt jest tylko2+[memeber=Evo] który robi sporo. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Forum mam otwarte w zakładce gdy jestem na kompie,i zerkam co5/10 min. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)Tak. Coś od siebie:No cóz, wiem ze nie mam admina teraz a jest wymagany, ale przy obecnej liczbie członków ubt przydała by się pomoc, więc narazie można by przymknąć na to oko.Licze na pozytywne rozpatrzenie podania.
NumberOne Napisano 16 Czerwca 2015 #2999 Napisano 16 Czerwca 2015 Owszem przydałaby się pomoc, ale wymagania to wymagania - admin na przynajmniej jednym z serwerów.
NumberOne Napisano 16 Czerwca 2015 #3000 Napisano 16 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
16 Cze
3
Najaktywniejsi w tym temacie
NumberOne 2 posts
HaZarD 1 post
Popularne Dni
16 Cze 2015