Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2015 #13758 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Data i godzina: Teraz Nick admina/gracza, który zawinił: omi Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'takie zabawy to w domu sie ban nie tu' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:1865933701' [AMXBans] Twoje IP: [AMXBans] ======================================= Świadkowie: kostek, ShaKi Uzasadnienie: dostałem bana na 1h za to że kilka razy napisałem "kur'wa" :v nikogo nie obrazilem, tylko napisałem sobie owe słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 16 Czerwca 2015 #13741 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 jestes zalosny kaze ci nie przeklinac na say i a ty pytasz czy nie mozesz ja ci odpisuje ze nie a dla zabawy dalej kurwisz dla mnie ban slusznu moze to cie czegos nauczy jeszcze mnie straszysz ze skarga poleci pisz jak jestes nie winien a nie zalosny jestes dowód http://speedy.sh/uUCdF/picus.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 16 Czerwca 2015 #21467 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Zgodnie z regulaminem: 1. Staramy się nie przeklinać. ( tutaj można przeklinać ale nie co drugie słowo kur*a czy ci*a ) (Ban do 30 min) Jednak jeśli to było notoryczne i pomimo upomnień robiłeś to dalej ban na godzinę jak najbardziej się należał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 16 Czerwca 2015 #21861 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi