Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2015 #14844 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Twoj nick podczas gry: Feam Godzina, data zdarzenia : 16.06.15r godzina 13:25 Mapa: de_kabul32 STEAM_ID / IP :' STEAM_0:0:3782411' IP - : 84.40.211.95 ' *DEAD* Feam : lyubov, mikro po mutacji dopiero *DEAD* Lyubov : feam skoncz bo wyjdziesz, zaczynasz mnie juz wkurwiac czowieku Feam : jestes za mlody na uzywanie wulgaryzmow *** Feam killed zedropro1337 with a headshot from ak47 *** [PROMOCJA] Przetestuj VIP'a za darmo! Szczegoly na Multi-Head.pl [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'odpocznij' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:3782411' [AMXBans] Twoje IP: '84.40.211.95' [AMXBans] =============================================== Uzasadnienie : Lyubov, rzuca bany na lewo i prawo za zwrocenie uwagi, ze naduzywa mikrofonu. Piszczy przez ten mikrofon jak mlode piskle, co bardzo utrudnia gre. Nastepnie przeklina, rzuca "kurwami" i wreszcie mnie banuje, za zwrocenie uwagi z mikrofonem. Na serwerze naliczylem 4 graczy z wall hackiem - zglaszam ich adminowi na u@, lecz on tego NIE WIDZI. Czy tak powinien zachowywac sie admin?! Lyubov psuje reputacje tej serwerowni. Poziom adminowania kiedys byl tutaj o wiele wyzszy. Prosze o wyciagniecie odpowiednich konsekwencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 16 Czerwca 2015 #21468 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Jakieś dowody? Zapraszam admina Lyubov do wypowiedzi na temat bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 16 Czerwca 2015 #21061 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 1. Sprawa Lyubov to kobieta, więc o jakiej mutacji my tu mówimy? Może używać mikro bez żadnych ograniczeń. 2. Bez dowodów skarga jest nie ważna. 3. Ja co do jej adminowania zastrzeżeń nie mam. Niejednokrotnie pokazała mi się z dobrej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2015 #17444 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Macie logi serwera. Podalem godzine i date. Bedzie widoczne co pisalismy i ja i ona na sayu. Dodam, ze ona przeklinala, ja ANI RAZU. NumberOne - kobieta, rozumiem, ale za co ja dostalem bana...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 16 Czerwca 2015 #16990 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Przy skardze to ty masz przedstawić dowody nie my ich się doszukiwać - logi są tylko say @@, ze zwykłego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2015 #16991 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Niestety wylaczylem juz Counter-Strike'a, wiec w konsoli sie nie dokopie. Nastepnym razem zbiore dowody. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 16 Czerwca 2015 #16992 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 W takim razie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 16 Czerwca 2015 #16993 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi