Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2015 #15428 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: zawsze gram pod nickiem "Tipo" ale w tym przypadku nie wszedłem na serwer a już miałem bana na jakiś inny nick Godzina, data zdarzenia: 14.06.2015 godziny późno popołudniowe lub wieczorne. Mapa: nie wiem nie wszedłem na serwer STEAM_ID / IP: 93.159.146.85 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Manius [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 304572069 ' [AMXBans] Your IP : ' 178.43.171.115 ' [AMXBans] ========================================= Może jak wyjaśnię okoliczności to będzie prościej i szybciej. Po pół roku zachciało mi się znowu grać. Przy pierwszej próbie wejścia na serwer (nie pamiętam dokładnie jaki bo zwróciłem tylko uwagę na liczbę graczy i nazwę główną) od razu mnie wywaliło z informacją o banie i wskazówką aby sprawdzić konsolę. Treść informacji z konsoli wkleiłem powyżej. Widnieje tam nick "Manius", którym nigdy się nie posługiwałem. Moje ip to 93.159.146.85. Bana mam chyba na wszystkich serwerach bo próbowałem na inny się dostać i ta sama informacja w konsoli. Nie ma screenów, sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Czerwca 2015 #15431 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Rzeczywiście sprawdzając Twoje IP jest czyste. Prawdopodobnie wasze fake SID się nakryły. Proponuje wyczyścić wszystkie pliki cs i pobrać z innego źródła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2015 #14615 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Rzeczywiście sprawdzając Twoje IP jest czyste. Prawdopodobnie wasze fake SID się nakryły. Proponuje wyczyścić wszystkie pliki cs i pobrać z innego źródła. Wy nie możecie tego jakoś rozwiązać ze Swojej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 15 Czerwca 2015 #14618 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Niestety nie możemy odbanować czita. Zresetuj router bądź zadzwoń do operatora o zmianę adresu ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2015 #14620 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Niestety nie możemy odbanować czita. Zresetuj router bądź zadzwoń do operatora o zmianę adresu ip. Moje IP jest czyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2015 #14621 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Rzeczywiście sprawdzając Twoje IP jest czyste. Prawdopodobnie wasze fake SID się nakryły. Proponuje wyczyścić wszystkie pliki cs i pobrać z innego źródła. Przeinstalowałem już 3 razy i ciągle ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Czerwca 2015 #14622 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Cóż w większości przypadków (jeżeli gracz dobrze to wykonał) to przeinstalowanie działało bez zarzutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 16 Czerwca 2015 #10615 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Evo wszystko Ci wyjaśnij nie odbanujemy CIę nie mozemy tego zrobic bo odbanujemy czita jedyna opcja zaistaluj jescze raz cs - wyczysc rejestr caly i wgraj na nowo . /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 16 Czerwca 2015 #10616 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi