MERTON Napisano 14 Czerwca 2015 #10709 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 1. Nick na TS3:mertoN 2. Wiek:16lat 3. Doświadczenie:Wydaję mi się że dobre. 4. Mikro (obowiązkowe):jest 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3:Spędzam naprawdę długo. Po 5h+ 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Siedzę naprawdę na tsie długo, nigdy nie jestem zajęty aż tak żeby np. Komuś nie dodać rangi, kanału itp. Dobrze porozumiewam się z graczami, gdy mogę to pomogę. Doświadczenia słabego nie mam żeby na tą rangę z powodu tego nie awansować. Sam o otworzenie rekrutacji poprosiłem ale niestety była za dużo ilośc moderatorów może się teraz uda. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Kulturę, porządek, oraz dobrą atmosferę dla graczy/użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 14 Czerwca 2015 #9144 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Daję tak bo na moje oko najczęściej siedzisz na ts3 spośród obecnych kandydatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Czerwca 2015 #8896 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Co chwile zmieniasz sieć ,byłeś u nas już adminem serwera i grafikiem lecz odszedłeś ,nie wiem czy opłaca się dawać Ci szanse skoro zaraz możesz odejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Czerwca 2015 #8187 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Jestem na tak. Aktywność bardzo dobra, kulturalny oraz spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antares Napisano 14 Czerwca 2015 #8074 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Jestem na tak jesteś praktycznie codziennie na ts, jesteś miły i ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 16 Czerwca 2015 #10314 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Również na TAK Kultura jest, aktywny, wymogi spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Czerwca 2015 #9673 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Jo na tak aktywny siedzi caly czas na tym ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=Bykuś=- Napisano 16 Czerwca 2015 #7139 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Cały czas na sieci, więc można dać ci szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 16 Czerwca 2015 #3965 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Jestem na tak. Aktywność bardzo dobra, kulturalny oraz spełnia wymagania. nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 18 Czerwca 2015 #5209 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi