wandi Napisano 14 Czerwca 2015 #10980 Udost臋pnij Napisano 14 Czerwca 2015 1. Nick na TS3:Wandi 聽 2. Wiek:16 聽 3. Do艣wiadczenie:By艂em nie raz modkiem na ts ,nic trudnego Na tej sieci,kt贸rej h@ okrad艂 MH 聽 4. Mikro (obowi膮zkowe):Jest 聽 5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3:4-3 h 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie):Modek i to nie raz na znanych ts 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a:Nic nie trzeba dodawa膰 opr贸cz 艂adu ,wi臋kszego 艂adu Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
logi艣 Napisano 14 Czerwca 2015 #10732 Udost臋pnij Napisano 14 Czerwca 2015 Oczywi艣cie, 偶e TAK 聽 聽 + do艣wiadczony 聽 + aktywny 聽 Poradzi sobie z pewno艣ci膮, nale偶y mu si臋 szansa 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Antares Napisano 14 Czerwca 2015 #8190 Udost臋pnij Napisano 14 Czerwca 2015 Nie wiem gdzie ty by艂e艣 moderatorem, chyba 偶e u znajomego ci da艂 bo chcia艂e艣.Osobi艣cie nie widz臋 cie na tym miejscu 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 15 Czerwca 2015 #3856 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2015 Tu nie mam 偶adnych przeciwwskaza艅. Kulturk臋 trzyma, wida膰 go na ts'ie. Dobry kandydat. 聽 聽 Jestem na tak. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 15 Czerwca 2015 #3860 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2015 Nie: 聽 -wbija do mnie na kanal i wyzywa mojego kolege albo go prowokuje do tego zeby jego tez powyzywa艂 聽 -nie wiem gdzie ty byles modkiem 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 15 Czerwca 2015 #3797 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2015 nie ma loczk贸w jest teraz prawie 聽艂ysy, b臋dzie sia艂 terror na ts I do tego ten jego 艣mieszny avatar ... 聽 聽Ci臋偶ko podj膮膰 decyzje. 聽A tak naprawd臋 mo偶na da膰 szans臋 dla ma艂olata nie stwarza problem贸w,kultur臋 jak膮艣 tam ma, Tak 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 16 Czerwca 2015 #11938 Udost臋pnij Napisano 16 Czerwca 2015 Spoko ziomek,mi艂y,ogarni臋ty 聽 Powodzenia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Czerwca 2015 #10428 Udost臋pnij Napisano 16 Czerwca 2015 Aktywny, wsz臋dzie go pe艂no. Z tego co widz臋 lubiany. Jajka jakie艣 tam te偶 ma, bo i konkretne wypowiedzi widzia艂em. Ma sweeta艣ny nick - to ma艂y minus. Brak przeciwwskaza艅. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 16 Czerwca 2015 #10323 Udost臋pnij Napisano 16 Czerwca 2015 Tak 聽 聽 聽 - Kultura zawsze na wysokim poziomie 聽 - Wida膰 na TS3 聽 - Nadaje si臋 BOT jeden 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 18 Czerwca 2015 #12416 Udost臋pnij Napisano 18 Czerwca 2015 Tak. 聽 Ogarnia 聽 Jest ca艂y czas na ts 聽 i bo mog臋. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 18 Czerwca 2015 #5194 Udost臋pnij Napisano 18 Czerwca 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko moderatora TS3. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi