wandi Napisano 14 Czerwca 2015 #10980 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 1. Nick na TS3:Wandi 2. Wiek:16 3. Doświadczenie:Byłem nie raz modkiem na ts ,nic trudnego Na tej sieci,której h@ okradł MH 4. Mikro (obowiązkowe):Jest 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3:4-3 h 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie):Modek i to nie raz na znanych ts 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a:Nic nie trzeba dodawać oprócz ładu ,większego ładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 14 Czerwca 2015 #10732 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Oczywiście, że TAK + doświadczony + aktywny Poradzi sobie z pewnością, należy mu się szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antares Napisano 14 Czerwca 2015 #8190 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Nie wiem gdzie ty byłeś moderatorem, chyba że u znajomego ci dał bo chciałeś.Osobiście nie widzę cie na tym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 15 Czerwca 2015 #3856 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Tu nie mam żadnych przeciwwskazań. Kulturkę trzyma, widać go na ts'ie. Dobry kandydat. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 15 Czerwca 2015 #3860 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Nie: -wbija do mnie na kanal i wyzywa mojego kolege albo go prowokuje do tego zeby jego tez powyzywał -nie wiem gdzie ty byles modkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 15 Czerwca 2015 #3797 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 nie ma loczków jest teraz prawie łysy, będzie siał terror na ts I do tego ten jego śmieszny avatar ... Ciężko podjąć decyzje. A tak naprawdę można dać szansę dla małolata nie stwarza problemów,kulturę jakąś tam ma, Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 16 Czerwca 2015 #11938 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Spoko ziomek,miły,ogarnięty Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Czerwca 2015 #10428 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Aktywny, wszędzie go pełno. Z tego co widzę lubiany. Jajka jakieś tam też ma, bo i konkretne wypowiedzi widziałem. Ma sweetaśny nick - to mały minus. Brak przeciwwskazań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 16 Czerwca 2015 #10323 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Tak - Kultura zawsze na wysokim poziomie - Widać na TS3 - Nadaje się BOT jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 18 Czerwca 2015 #12416 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Tak. Ogarnia Jest cały czas na ts i bo mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 18 Czerwca 2015 #5194 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi