Antares Napisano 14 Czerwca 2015 #12105 Udost臋pnij Napisano 14 Czerwca 2015 1. Nick na TS3:Antares 聽 2. Wiek:17 聽 3. Do艣wiadczenie:Nawet dobre mia艂em ju偶 kilka serwer贸w teamspeak i na niekt贸rych mia艂em ju偶 sa/ssa 聽 4. Mikro (obowi膮zkowe):Jest 聽 5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3:Jako艣 7-8h + 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie):Jestem ogarni臋ty chcia艂bym pomaga膰 nowym osobom przychodz膮cym na naszego ts'a jak i r贸wnie pilnowa膰 porz膮dku 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a:Du偶o humoru, mi艂膮 atmosfer臋 , mile sp臋dzony czas 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Czerwca 2015 #8958 Udost臋pnij Napisano 14 Czerwca 2015 No nie wiem 聽 Twoja kultura do najlepszych nie nale偶y i to g艂贸wny pow贸d mojego nie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 14 Czerwca 2015 #19408 Udost臋pnij Napisano 14 Czerwca 2015 Tak 聽 聽 聽 - Siedzi po par臋 godzin na TS3 聽 - Wiek 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Czerwca 2015 #8186 Udost臋pnij Napisano 14 Czerwca 2015 Na tak. 聽 Brakuje moderator贸w, do艣wiadczony i co najwa偶niejsze jest aktywny. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 14 Czerwca 2015 #8193 Udost臋pnij Napisano 14 Czerwca 2015 Na nie kultura u ciebie lezy. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 14 Czerwca 2015 #8106 Udost臋pnij Napisano 14 Czerwca 2015 Jestem na TAK. 聽 聽 聽 -Dobrze si臋 z nim gada. 聽 -Dobra morda 聽 -Mi艂y dla mi艂ych dla niego graczy. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
logi艣 Napisano 15 Czerwca 2015 #7324 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2015 Jestem na nie 聽 - kultura ;c聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 15 Czerwca 2015 #5186 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2015 rowniez jestem na nie聽 聽 kulturki troche sa malo ;/ 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 15 Czerwca 2015 #5104 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2015 Na tak 聽 -Dobrze sie z nim gada + kultura jest 聽 聽 A z kolegami wy偶ej sie nie zgadzam poniewa偶 ,ani razu z nim nie gadali艣cie. I je艣li kto艣 jest dla niego mily to on tak偶e. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 15 Czerwca 2015 #3855 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2015 Rozmawia艂emz nim i to nie raz. Owszem mo偶na mie膰 zastrze偶enia co do kultury, ale przecie偶 wszyscy wiedz膮 jak to w praktyce wygl膮da, gdy jeste艣my na ts'ie. 聽 聽 Jestem na tak, jest na nim do艣膰 cz臋sto, mo偶na da膰 mu szans臋. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
ProLoG Napisano 16 Czerwca 2015 #14832 Udost臋pnij Napisano 16 Czerwca 2015 Jestem na tak.Mo偶e ta kultura nie jest taka wspania艂a ale przyda si臋 jaki艣 wariat 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 16 Czerwca 2015 #14838 Udost臋pnij Napisano 16 Czerwca 2015 Na tak znam tego 艂ebka od roku , jego kultura jest na wysokim poziomie, jest pomocny i nada si臋 na to stanowiisko ) 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Zakr臋cony Napisano 16 Czerwca 2015 #28224 Udost臋pnij Napisano 16 Czerwca 2015 Jestem na tak 聽 聽 聽 *Caly czas go widze na ts 聽 *Jest ogarniety 聽 *I nadaje sie na to stanowisko a moderator sie przyda聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NJU Napisano 16 Czerwca 2015 #14534 Udost臋pnij Napisano 16 Czerwca 2015 jak najbardziej na tak! Cz臋sto przesiaduje na TS'ie, mo偶na z nim porozmawia膰, pomocny. Ci co m贸wi膮 "brak kultury" najpierw z nim pogadajcie, dopiero si臋 wypowiadajcie, a nie piszecie pierdo艂y, bo wam "kto艣" kaza艂. POZDRO 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
rusherek Napisano 18 Czerwca 2015 #21489 Udost臋pnij Napisano 18 Czerwca 2015 Jestem na TAK! 聽 -Mikro聽 聽 -Wiek 聽 -Kultura 聽 -Ogarnia 聽 聽 聽 My艣l臋 偶e szans臋 mo偶na da膰! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 18 Czerwca 2015 #15516 Udost臋pnij Napisano 18 Czerwca 2015 Ja da艂bym mu szanse. Po pierwsze, kultur臋 osobist膮 ma, widocznie nie dla wszystkich. Siedzi sporo na ts, jest pomocny, czego tu wi臋cej chcie膰 . Jestem na tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 18 Czerwca 2015 #5417 Udost臋pnij Napisano 18 Czerwca 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko moderatora TS3. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z Technikiem TS3 lub H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi