Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2015 #250500 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Witam . już dwa razy dostałem bana na moją postać HUX ! . Co najlepsze nie dostaje ich jak gram tylko jak mnie nie ma . Nie bylo mnie 2h na kompie , kupiłem premke wchodze na cs a tu ban za aimbota jak wgl nie grałem . Proszę o rozwiązanie tego problemu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2015 #101962 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Prezesik.. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : JBMNT [AMXBans] Powod : ' Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 2012713276 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 193.192.179.70 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/headshot.wav' Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 14 Czerwca 2015 #250497 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Może IP się nałożył, wyjaśnij sytuacje w Odwołaniach od Bana, przenoszę temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 14 Czerwca 2015 #250496 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 14 Czerwca 2015 #10731 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Zresetuj router bądź zadzwoń do operatora o zmianę adresu ip. Niestety odbanować gracza nie mogę, gdyż wtedy by mógł grać bezkarnie na serwerze odpalony. Daj znać czy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2015 #10675 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 niestety raczej o zamiane ip bedzie trudno bo mama radiówkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Czerwca 2015 #9404 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Niestety gdy odbanujemy Ciebie odbanujemy osobę, która używała wspomagaczy. Jeżeli nie możesz zmienić ip, jedyną opcją na UB jest zrobienie 100 reklam naszej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Czerwca 2015 #9340 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi