Itashiro Napisano 14 Czerwca 2015 #250504 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Nick: Itas (Często zmieniam nazwy na steam ) Wiek: 20 (Rocznikiem 21) Doświadczenie (w byciu adminem): Ymm miedzy innymi na rzezni , zalosnych itd. Nie pamietam wszystkich ;p (1.6) Na pochylniowym dd2 też miałem (csgo) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 (raczej powinno byc znajomośc source mode) Staż w CS-sie: od 2k4 cs 1.6 i od praiwe początku csgo Steam / NonSteam: Steam ... Dlaczego Ty: Hmm ... Nie konfliktowy , che pomóc adminom. (bez sensu punkt i tak kązdy pisze to samo ) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od dnia. Dużo gram mm'ów i z pól dnia jestem na steam. Na server z godzine dwie można poświecić przed mm Kontakt: Steam , pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 14 Czerwca 2015 #8192 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Pokaż link do GT, bo cię nie kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 15 Czerwca 2015 Autor #7876 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 http://www.gametracker.com/player/Itas/91.185.185.20:28075/ http://www.gametracker.com/player/Spasione%20Dziecko%20Amerykanina/91.185.185.20:28075/ Jak już pisałem często zmieniam nicki na steam , więc i w gt sie odzielnie zapisuje ;p W godzinach rannych zazwyczaj gram na serwerze chyba że jestem w robocie Jeżeli jest jakiś problem z zmianami nicków temat mozna na jakiś czas zamknąć i bede grał na jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 15 Czerwca 2015 #14711 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Ja gram o różnych porach i żadnego z podanych nicków nie kojarzę. Ze względu na moje optymistyczne nastawienie, nie skreślam cię z miejsca (nie spełniasz wymagań fundamentalnych- na tych dwóch linkach masz zaledwie 4 godziny przegrane). Najlepiej wrzuć wszystkie linki na których grałeś albo pograj trochę.. i będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 21 Czerwca 2015 Autor #18236 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Ref. Myślę żę te 7 wymaganych godzin w tygodniu osiągnąłem i wciąż sie on nie skończył. Byłoby więcej godzin lecz nie miałem zbytnio czasu :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2015 #7498 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Nie mam jakiegoś określonego zdania, ale myślę, że szansę można by mu da ... Trochę zacząłem przebywać na serwerze, lecz kompletnie go nie kojarzę . Każdy zasługuje na szanse, wiec można by go wziąć chociaż na okres próbny .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RagNAroK Napisano 21 Czerwca 2015 #17737 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Wiek na +, jesteś już jakiś czas na tej serwerowni więc +, staż na +, godziny zawsze można dograć to nie jest problemem. Mój głos jest NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LagrEd Napisano 21 Czerwca 2015 #17347 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Wiek + Mało adminów na serwerze + Czas na serwerze - Można mu dać okres próbny. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Czerwca 2015 #13336 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Proszę o więcej wypowiedzi, bądź rozpatrzenie podania. (troszkę przesada stoi 11 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Czerwca 2015 #7936 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Proszę Administrację o rozpatrzenie podania, chyba wystarczająco gracz czeka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 27 Czerwca 2015 #9295 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Oficjalnie nie jestem opiekunem cs go dd2, ale proponowano mi tą rangę bo zajmuję się serwerem od miesiąca. Więc jeśli mogę, przyjmuję podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Czerwca 2015 #10642 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi