Skocz do zawartości

Itas

Itashiro

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Itas (Często zmieniam nazwy na steam :S)

Doświadczenie (w byciu adminem): Ymm miedzy innymi na rzezni , zalosnych itd. Nie pamietam wszystkich ;p (1.6) Na pochylniowym dd2 też miałem :S (csgo)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 (raczej powinno byc znajomośc source mode)

Staż w CS-sie: od 2k4 cs 1.6 i od praiwe początku csgo :S

Steam / NonSteam: Steam ...

Dlaczego Ty: Hmm ... Nie konfliktowy , che pomóc adminom. (bez sensu punkt i tak kązdy pisze to samo :S)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od dnia. Dużo gram mm'ów i z pól dnia jestem na steam. Na server z godzine dwie można poświecić przed mm

Kontakt: Steam , pw.

http://www.gametracker.com/player/Itas/91.185.185.20:28075/

http://www.gametracker.com/player/Spasione%20Dziecko%20Amerykanina/91.185.185.20:28075/

Jak już pisałem często zmieniam nicki na steam , więc i w gt sie odzielnie zapisuje ;p W godzinach rannych zazwyczaj gram na serwerze chyba że jestem w robocie :S

Jeżeli jest jakiś problem z zmianami nicków temat mozna na jakiś czas zamknąć i bede grał na jednym.

Ja gram o różnych porach i żadnego z podanych nicków nie kojarzę. Ze względu na moje optymistyczne nastawienie, nie skreślam cię z miejsca (nie spełniasz wymagań fundamentalnych- na tych dwóch linkach masz zaledwie 4 godziny przegrane).

Najlepiej wrzuć wszystkie linki na których grałeś albo pograj trochę..

i będę na tak

Nie mam jakiegoś określonego zdania, ale myślę, że szansę można by mu da :)... Trochę zacząłem przebywać na serwerze, lecz kompletnie go nie kojarzę :). Każdy zasługuje na szanse, wiec można by go wziąć chociaż na okres próbny :)..

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...