Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2015 #25534 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Nick: Wcześniej ---> Polsko Warszawski Sznyt Aktualnie ----> Polish Ultras is not a crime! Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Kilkanaście razy, admin nigdy nie stracony ze względu na zachowanie czy czynności, serwery zazwyczaj upadały, bądź zamykali serwerownie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9,5/10 Staż w CS-sie: Prawie 9 lat z przerwami łącznie ok. 2 lat (brak komputera, chęci lub czasu) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Nie lubię się wywodzić i rozpisywać w długie poematy, dlatego też napiszę krótko, zwięźle i na temat w punktach: ---> Codziennie spędzony czas na serwerze przynajmniej 2-3h ---> W razie potrzeby służę pomocą jak tylko potrafię ---> Staram się z głową rozwikłać różne problemy na serwerze i po za nim ---> Nie przewrażliwiony na DOBRYCH graczy ---> Doświadczenie jakie mam w "adminowaniu" i zdrowy rozsądek ---> Chęć współpracy z innym adminami, odciążenie ich, pomoc przy różnych sytuacjach ---> Dobro serwera, przyjemna gra i dbanie o porządek ponad staty 20:0 Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: jw. 2-3h, weekendy częściej. Niedługo zaczynam pracę dlatego ten czas może lekko ulec zmianie lecz nie drastycznie Kontakt: Steam: Ile Moge? BRÓDNO (L) GG: 12870539 Mail: [email protected] Pozdrawiam serdecznie wszystkich i oczekuję na te dobre i złe wypowiedzi pod tym podaniem Kamil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BzYq1 Napisano 12 Czerwca 2015 #24997 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Jestem na tak. Widywany na serwerze często, zgłasza jak widzi coś niepokojącego, doświadczenie. Wrzuć jeszcze link do GameTracker'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 12 Czerwca 2015 #24713 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Kolor zielony i czerwony tylko dla administracji to tak na marginesie. A co do podania to jestem na nie: - brak linku do gametrackera - po sprawdzeniu okazuje się, ze łączny czas (na oby dwu nickach) wynosi około 15h sorry ale to za mało - same chęci nie wystarczą - duża liczba adminów - po za tematami z ss'ów to żadnych wypowiedzi na forum (założę się, że nawet nie przeglądasz tak z ciekawości) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 12 Czerwca 2015 #24701 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Jestem póki co na NIE : - kolory pokazują , że nie znasz regulaminów tu obowiązujących - nie miałam jakoś okazji w ogóle Cię poznać a byle kto admina nie dostanie - jest nas już dużo, i tylko ktoś naprawdę wyróżniający się mógłby dołączyć - godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 14 Czerwca 2015 #101964 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Nie spełniasz wymagań - godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 14 Czerwca 2015 #101965 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi