Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2015 #25534 Napisano 12 Czerwca 2015 Nick: Wcześniej ---> Polsko Warszawski Sznyt Aktualnie ----> Polish Ultras is not a crime! Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Kilkanaście razy, admin nigdy nie stracony ze względu na zachowanie czy czynności, serwery zazwyczaj upadały, bądź zamykali serwerownie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9,5/10 Staż w CS-sie: Prawie 9 lat z przerwami łącznie ok. 2 lat (brak komputera, chęci lub czasu) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Nie lubię się wywodzić i rozpisywać w długie poematy, dlatego też napiszę krótko, zwięźle i na temat w punktach: ---> Codziennie spędzony czas na serwerze przynajmniej 2-3h ---> W razie potrzeby służę pomocą jak tylko potrafię ---> Staram się z głową rozwikłać różne problemy na serwerze i po za nim ---> Nie przewrażliwiony na DOBRYCH graczy ---> Doświadczenie jakie mam w "adminowaniu" i zdrowy rozsądek ---> Chęć współpracy z innym adminami, odciążenie ich, pomoc przy różnych sytuacjach ---> Dobro serwera, przyjemna gra i dbanie o porządek ponad staty 20:0 Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: jw. 2-3h, weekendy częściej. Niedługo zaczynam pracę dlatego ten czas może lekko ulec zmianie lecz nie drastycznie Kontakt: Steam: Ile Moge? BRÓDNO (L) GG: 12870539 Mail: [email protected] Pozdrawiam serdecznie wszystkich i oczekuję na te dobre i złe wypowiedzi pod tym podaniem Kamil.
BzYq1 Napisano 12 Czerwca 2015 #24997 Napisano 12 Czerwca 2015 Jestem na tak. Widywany na serwerze często, zgłasza jak widzi coś niepokojącego, doświadczenie. Wrzuć jeszcze link do GameTracker'a
Lyubov Napisano 12 Czerwca 2015 #24713 Napisano 12 Czerwca 2015 Kolor zielony i czerwony tylko dla administracji to tak na marginesie. A co do podania to jestem na nie: - brak linku do gametrackera - po sprawdzeniu okazuje się, ze łączny czas (na oby dwu nickach) wynosi około 15h sorry ale to za mało - same chęci nie wystarczą - duża liczba adminów - po za tematami z ss'ów to żadnych wypowiedzi na forum (założę się, że nawet nie przeglądasz tak z ciekawości)
*AnGeLa* Napisano 12 Czerwca 2015 #24701 Napisano 12 Czerwca 2015 Jestem póki co na NIE : - kolory pokazują , że nie znasz regulaminów tu obowiązujących - nie miałam jakoś okazji w ogóle Cię poznać a byle kto admina nie dostanie - jest nas już dużo, i tylko ktoś naprawdę wyróżniający się mógłby dołączyć - godziny
wdz Napisano 14 Czerwca 2015 #101965 Napisano 14 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
12 Cze
4
14 Cze
2
Najaktywniejsi w tym temacie