Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2015 #23689 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Witam! Zawsze...dostaje bana. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : KaCzOrEk [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1188105550 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.248.254.36 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Mój nick to [Par4gonek], ale co z tego jak dostaje bana co 2 dni, chociaż sam gram na tym komputerze,internecie. Zmieńcie coś, bo bierze mnie ku....ica. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 12 Czerwca 2015 #21744 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 dora wszystko fajne ale gdzie masz ssy ? Masz bana za ssy masz na to 24 godziny od dostania bana oto poradnik w znalezieniu ssy http://multi-head.pl/topic/15229-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2015 #21382 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Ja nie grałem tydzień, to jest ban za kogoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 12 Czerwca 2015 #24793 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 to zresetuj router - pewnie po resecie ip sie zmieniło i "wepchnął" się ban jak nie da rady reset musisz zadzwonić do dostawcy o zmiane ip innej opcji nie ma odbanowac o tak Cię nie mogę bo odbanowuje od razu czitera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 13 Czerwca 2015 #22485 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi