logiś Napisano 12 Czerwca 2015 #19520 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 @Kristo [P] Jak masz na imię ? [O] Damian. @Murzyn^^ [P]W jaki sposób trafiłeś na Multi-Head? [O]Przez gametrackera. [P]Ulubione zajęcie? [O]Piłka nożna. [P]Ulubiona broń? [O]Ak-47. @Wandi [P] Czemu mnie tak lubisz ? [O] Spoko z Ciebie chłopak. [P] Jak z Twoją kobietką ? [O] Dobrze. [P] Krzychu ? [O] Daj info. [P] Czemu tak często grasz mieszańce ? [O] Jest fajna atmosfera. [P] Jak zdrowie ? [O] W porządku [P] Duże zęby ? [O] Jak najbardziej :* [P] Kiedy nasza randka ? [O] Dziś na ts. [P] W jakim wieku złowiłeś 1 rybe ? [O] Hm, 13 lat. [P] Kiedy do mnie wpadasz ? [O] W wakacje przyszłego roku [P] Lubisz chodować drób ? [O] hodować * Tak [P] Czemu akurat logiś ? [O] Logicznie gram. [P] Pamiętasz 0 12 ? [O] Tego nie da się nie pamiętać :3 [P] Cebularz ? [O] Wiejski. [P] Chcesz zostać elektrykiem ? [O] Tak w następnym tygodniu mam egzaminy. [P] A może policjantem ? [O] Nie. [P] Lub strażakiem ? [O] Nie! [P] logiś to ? [O] Kumpel Wandiego. [P] Wandi to ? [O] Przyjaciel logisia [P] Czemu Paweł tak płacze ? [O] Za bardzo mu zależy. [P] Twoja największa ryba złapana przez CIEBIE !? chodzi o długość [O] Sandacz 120 cm. [P] Gdzie byś chciał wylecieć [O] Barcelona. [P] Kto cię z forum najbardziej śmieszy ? Jest dla ciebie śmieszny.? [O] Wandi @happy [p] dlaczego przestałeś mnie lubieć ? [O] Nie przestałem [p]DLaczego tak słabo Ci idzie na mixach ? [O] Jak gramy razem to mam wyłączony monitor. [p]Dlaczego ciągle ja ? [O] Bo dobrze to robisz. [p]lubisz ogórki ? [O] Kiszone [p]Wędkarstwo to twoja pasja ? [O] Nie, bardziej hobby. [p]co planujesz dalej w zyciu ? [O] Zostać elektrykiem na kopalni. [p]Jak Matura ? [O] Elegansio [p] Jesteś zły na mnie że nie mam adma ? [O] Tak, brakuje mi Ciebie w załodze. [p] Gdzie mieszkasz ? [O] W województwie lubelskim, Urszulin. [p]stać mnie na więcej ? [O] Jasne, jesteś bardzo ambitny i inteligenty. Livio ? [p] Damian kiedy przyjeżdżasz do mnie? [O] Hm do Ciebie, w przyszłym roku [p] Jak tam u ? [O] U ptaków dobrze [p] jak przyjade to zrobisz mi rosoł z twoich ptakow [O] W życiu , za ładne są @Danke:* [P] Jak masz na drugie imię? [O] Nie mam [P] Lubisz serwer ODD2#2? [O] Tak. [P] Jak podoba Ci się stanowisko admina? [O] Jest ok. [P] Brunetka czy blondynka? (dlaczego?) [O] Brunetka i blondynka, nie patrze na wygląd. [P] Długowłosa czy krótkowłosa? (dlaczego?) [O] Długowłosa i krótkowłosa, nie patrze na wygląd. [P] Jakie masz imię z bierzmowania? [O] Piotr. [P] Jaki masz telefon? [O] Sony Xperia S. [P] Lubisz mnie? [O] Neutral. [P] A dlaczego tak się mnie boisz? [O] Nie boję, to Twoje urojenie [P] Co u Ciebie? [O] Dobrze, dziękuję. [P] Jaki masz telefon? [O] Replay. [P] Masz tableta? [O] Nie mam. [P] Jeśli tak to jakiego? Polecasz go? [O] Bum. [ P ] Jak trafiłeś na tą sieć? [O] Przez gametrackera. [ P ] Skąd pomysł na taki nick? [O] Zaczęło się od nazwy sprzętu komputerowego logitech i grałem l0gic0.# a teraz logiś sympatyczniej brzmi [ P ] Długo jesteś już na tej sieci? [O] Od początku serwera ODD2#2 [ P ] Jaki jest twój typ dziewczyny? [O] Skromna, inteligenta, odpowiedzialna, z poczuciem humoru oraz sympatyczna. [ P ] Gdybyś był właścicielem MH co byś zmienił lub dodał na sieć? [O] Nic, wszystko jest ok. @Jellyfish. [P] Czekolada czy cukierki? [O] Ty? czekolada [P] Niebieski czy zielony? [O] Niebieski. [P] Twój kolor oczu? [O] Piwny. [P] Rozmiar buta? [O] Intymna sprawa ;d 43. [P] Dlaczego mnie lubisz bądź nie lubisz? [O] Lubie Cię, jesteś sympatyczna. [P] Spacer czy impreza? [O] Zależy od dnia, ale lubię spacerować jak i imprezować [P] Twoja zaleta i wada ? [O] Szczery i łatwowierny. [P] Potrafisz rozbawić ludzika? [O] Tak Rybcio [P] Jak z Twoją nóżką? [O] Co raz lepiej [P] Ulubione jedzonko? [O] Spaghetti ;3 [P] Masz rodzeństwo? [O] Tak , dwóch starszych braci. [P] Ulubiona rasa psa? [O] Owczarek niemiecki. @tetra [P] Lubisz mleko ? [O] Tak dużo mleka Nominuje @Jellyfish. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 12 Czerwca 2015 #26639 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Dużą masz stopę! Noo i dzięki za nominację.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Czerwca 2015 #30227 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 no 5 przyjacielu ! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 12 Czerwca 2015 #23023 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 12 Czerwca 2015 #25873 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 ooooo dobra nominacja Paulinke dopiero sie pomeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Czerwca 2015 #25304 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Wyjdź na plus gościu!!!!! Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 13 Czerwca 2015 #10858 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 NEUTRAL haaaaaaaaaaaaa Ty kłamco oj logiczny Damianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 13 Czerwca 2015 #22962 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Spoko odpowiedzi, to teraz Paulinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 13 Czerwca 2015 #21894 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi