Michalopole Napisano 11 Czerwca 2015 #23717 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Witam mam taki problem a mianowicie kupilem jakiś miesiąc temu premium przelewem na 90 dni ale najpierw zrobilem to smsem pozniej był przelew wchodzę jakieś 10 min na serwer a tutaj info ze klasa moje jest niedostepna czyli że co już nagle wygasło moje 90+30 dni to jakieś jaja sa chyba mozna to jakoś wszystko sprawdzić kiedy co i jak kupiłem zebym mógł dalej cieszyć się moim premium sprawa chodzi o serwer : Multi-Head.pl [COD MOD 400 LVL] IP: 80.72.43.106:27022 z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 11 Czerwca 2015 #22812 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Zgłoś się do mnie na pw. Postaramy się rozwiązać problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 11 Czerwca 2015 #22500 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi