Lyubov Napisano 10 Czerwca 2015 #29462 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Witam, Mam problem z CS'em, otóż gdy włączam grę i wchodzę na server (jakikolwiek) to mam takie lagi, że poezja mało tego ping rośnie mi do 50-60(zwykle mam jakieś 17-21), zacina się niesamowicie nie tylko na serverze ale także jak nie jestem w grze. Resetowałam router, instalowałam cs'a na nowo, włączałam i wyłączałam grę, po 20 testach łącza które wykonałam wielkość download'u jest prawidłowa a problem nadal istnieje. Dodam jeszcze, że strony internetowe oraz przeglądarka nie zacinają się oraz one jak i antyvirus itp. nie mają na to wpływu ponieważ zawsze mam wszystko włączone i działa normalnie, a teraz nawet przy zamkniętej przeglądarce laguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 10 Czerwca 2015 #28976 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Wyłącz pasek personalizacji w karcie graficznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 10 Czerwca 2015 #25986 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Wejdź w menadżera windows(ctrl alt delete) daj procesy odszukaj hl.exe, daj ppm ustaw niski priorytet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 10 Czerwca 2015 Autor #25928 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 hmm... mów do mnie... tak serio to nawet nie wiem co i jak, ja się na tym nie znam mógłbyś mi napisać tutaj krótką instrukcje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 10 Czerwca 2015 Autor #29414 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 astore zrobiłam jak mówiłeś ale nadal jest tak samo //Edit Sorki za posta pod postem, z rozpędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 10 Czerwca 2015 #29368 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Może ostatnio pobierałas jakiś program ? Albo kończy się umowa na internety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 10 Czerwca 2015 Autor #29331 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Pobierałam tylko picasa ale to było z tydzień temu i działało normalnie, a umowa nie możliwe żeby się kończyła bo dopiero od marca ją mam i jest na rok, nawet dzisiaj rano grałam i było ok. //Edit Można zamknąć, po całkowitej reinstalacji steam poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 10 Czerwca 2015 #28358 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi