-=Bykuś=- Napisano 9 Czerwca 2015 #29426 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Tematyka: Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: Rozmiar: Avatar na forum + avatar na steam Napis: -=Bykuś=- Inne uwagi: Wszystko takie same jak jest na zdjęciu tylko ze napis -=Bykuś=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myrym Napisano 9 Czerwca 2015 #28230 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Nie wyrazilem zgody na wykorzystanie mojego avataru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=Bykuś=- Napisano 9 Czerwca 2015 Autor #28216 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Nie wyrazilem zgody na wykorzystanie mojego avataru! Nie muszę mieć twojej zgody na taki avatar to po 1 po 2 wybrałem go z galerii cLOUDer. Więc sorry, ale ty do tego nic nie masz za przeproszeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 9 Czerwca 2015 #28207 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 To jest podane tylko jako przykład więc nie wykorzystuje go ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 16 Czerwca 2015 #14817 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Brak zainteresowania tematem. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 16 Czerwca 2015 #14819 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia niezrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi