Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2015 #29432 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Avatar Tematyka: Jest Render niżej Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): http://www61.zippysh...Q3CJF/file.html Kolorystyka: Zostawiam dla grafika Rozmiar: 150x150 lub 184x184 Napis: SarSu , w lewym dolnym rogu lub w prawym. Inne uwagi: Za każdą prace + , edytowałem wcześniejsze zlecenie bo za mało informacji dałem co do wcześniejszego , ale zapomniałem o regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 9 Czerwca 2015 #29521 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 3. W przeciągu tygodnia, można złożyć 1 zlecenie z wybranej przez siebie kategorii graficznej (awatar, sygnatura, itp; są traktowane osobno). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 9 Czerwca 2015 #29303 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia niezrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi