mafia2055 Napisano 9 Czerwca 2015 #30698 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Nick: MaFiA Wiek: 19+ Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina dużo razy na różnych sieciach , nawet tutaj na DD2+DM i nie było żadnych zastrzeżeń . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 7-8 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Ponieważ gram często na serwerze , w sumie od niedawna zacząłem grać na ffa i poznałem fajnych ludzi , miła atmosfera aż chce się grać ; ) Ale też często widać odpałów i nie zawsze Admin jest żeby zrobić porządek , a zanim się na forum wejdze zgłosić to już , może go nie być Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W weekendy siedzę po 7-8 h , robocze trochę mniej bo się uczę jeszcze. Kontakt: Steam- mafIa , E-mail [email protected] Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/mafIa/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=Bykuś=- Napisano 9 Czerwca 2015 #29286 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Moim zdaniem TAK. Wymagania spełniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2015 #28729 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Witam, -Gracz uprzejmy i ogarniety -Gejmtracker peka w strzepy -Warunek spełnia uśmiechniety Witam jego składzie adminów wypoczetych Jestem na tak spełnia wszyystkie punkty jak i również nowy admin z dostepnoscia bardzo się przyda ze wzgledu na wzrastajacy poziom hakerstwa. LICZE NA SZYBKIE WEJSCIE Z NOWA ODZNAKA NA SERVER! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 10 Czerwca 2015 #28716 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 No, może być - godziny są - ogar jest - wkurza czasem - steam jest - doświadczenie też Więc w sumie czemu by nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krec1k Napisano 10 Czerwca 2015 #28640 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 często gra, pisze do mnie na steam jak na serwerze jest cos nie tak, mysle ze mozna dac mu szanse dlatego jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Czerwca 2015 #13146 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Proszę o więcej wypowiedzi, bądź o rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 14 Czerwca 2015 #286941 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Dorzucam się na tak, gametracker, widziałem ogarniasz grę, damy Ci szansę. Acc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 14 Czerwca 2015 #286940 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi