-=Bykuś=- Napisano 9 Czerwca 2015 #29537 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Mam do zaoferowania konkurs. Wyglądało by to następująco: gracze przesyłają demka ze swoich "najlepszych" akcji z Naszego serwera, a JA wybiera 3 najlepsze, które są nagradzane np VIP'em, na określony czas. Moja propozycja to: I miejsce = VIP na okres 3 miesiące ( Tu mogę dać cs-go ) II miejsce = VIP na okres 2 miesiące III miejsce = VIP na okres 1 miesiąca Oczywiście liczę się z tym że zaraz zaczną się pytania: A kto to opłaci, za sponsoruje.?? ODPOWIADAM: JA, jeśli nie uda mi się znaleźć dodatkowego sponsora, tak więc proszę o nie pisanie zbędnych komentarzy. Proponowany Termin Rozpoczęcia Konkursu: 10.06.2015 Czas Trwania: 2 MIESIĄC Czas Zakończenia: 10.08.2015 Czas Na Wyłonienia Zwycięzcy: 7 dni od zakończenia konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 9 Czerwca 2015 #30854 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Dobre ,dobre Jestem za tylko mozna to z kazdego serwera typu ffa czyli ffa,dd2 1 i 2 dd2/inf i tyle ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Czerwca 2015 #30844 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Trochę bez sensu jak jedna osoba będzie wybierać najlepsze dema najlepiej zrobić komisję kilku-kilkunastu graczy i adminów albo zrobić ankietę z głosami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=Bykuś=- Napisano 9 Czerwca 2015 Autor #30165 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Trochę bez sensu jak jedna osoba będzie wybierać najlepsze dema najlepiej zrobić komisję kilku-kilkunastu graczy i adminów albo zrobić ankietę z głosami Można kogoś wybrać z UBT żeby wybierał ze mną nie ma żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 9 Czerwca 2015 #30748 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Pomysł dobry ale najlepsza ocena to graczy wybrać kilka najlepszych akcji , i zrobić ankietę gdzie gracze zagłosują na najlepsze demko/akcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=Bykuś=- Napisano 9 Czerwca 2015 Autor #30680 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Pomysł dobry ale najlepsza ocena to graczy wybrać kilka najlepszych akcji , i zrobić ankietę gdzie gracze zagłosują na najlepsze demko/akcje Można i tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 9 Czerwca 2015 #30649 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Bardzo fajny pomysł, ale poczekamy co na to opiekun serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 9 Czerwca 2015 #30653 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Jak dorzucisz do tego konkursu serwer CS:GO to mogę być za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 9 Czerwca 2015 #30658 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Jak dorzucisz do tego konkursu serwer CS:GO to mogę być za. Na co ten GO ? Siec głownie pod 1.6 jest także ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 9 Czerwca 2015 #30661 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Więc gracze GO są gorsi od 1.6? Bo nie rozumiem w czym problem z tego i z tego demka oceniać? Jeśli dojdzie do tego GO to jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=Bykuś=- Napisano 9 Czerwca 2015 Autor #30663 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Więc gracze GO są gorsi od 1.6? Bo nie rozumiem w czym problem z tego i z tego demka oceniać? Jeśli dojdzie do tego GO to jestem za. Ciężko cie zrozumieć. Nikt nie mowie ze gracze go są gorsi. Za 1 miejsce będzie VIP na 3 miechy lub cg-go. Moim zdaniem cs go jest lepsza propozycja. Chyba ze macie jakieś inne zdanie hmm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Czerwca 2015 #30664 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Z tego co widzę propozycja dotyczy serwera DD2#2, nie wiem skąd wasze oburzenie. Gracz sam sponsoruje nagrody, więc ma prawo do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=Bykuś=- Napisano 9 Czerwca 2015 Autor #30152 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Niech się opiekun wypowie, bo byśmy od jutra zaczęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Czerwca 2015 #28221 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Nie mam nic przeciwko jeśli chodzi o ten konkurs. Wyrażam zgodę, a widzę, że chętni są. Tylko najprawdopodobniej od połowy lipca moja aktywność będzie znacznie zmniejszona, więc od razu szczerze napiszę, że nie pomogę w zrealizowaniu. Także jak coś @-=Bykuś=- to musisz liczyć tylko na siebie. . Jakby były jeszcze jakieś pytania to jestem do dyspozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=Bykuś=- Napisano 10 Czerwca 2015 Autor #30066 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Nie mam nic przeciwko jeśli chodzi o ten konkurs. Wyrażam zgodę, a widzę, że chętni są. Tylko najprawdopodobniej od połowy lipca moja aktywność będzie znacznie zmniejszona, więc od razu szczerze napiszę, że nie pomogę w zrealizowaniu. Także jak coś @-=Bykuś=- to musisz liczyć tylko na siebie. . Jakby były jeszcze jakieś pytania to jestem do dyspozycji. Dam sobie radę spokojnie. A więc tak o dzisiaj zaczyna się konkurs i będzie trwał do 10 sierpnia tak jak napisałem na początku. Za 1 miejsce będzie cs-go. PS. Wszystkie demka będzie trzeba dodać do tematu który powstanie po gdzinie 15. Temat będzie zamieszczony w dziale DD2#2 Pozdrawiam Bykuś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 10 Czerwca 2015 #29747 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 W porządku, także do dzieła. Życzę wszystkim powodzenia. Pozwolę sobie zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 10 Czerwca 2015 #29748 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi