Lesto Napisano 9 Czerwca 2015 #30481 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Witam Poszukuję telefonu o podanych niżej parametrach. Może ktoś coś doradzić? - system android 4.4/WP (jeśli Wp to taki aby bluetooth działał poprawnie nie tak jak w lumii 635, że z nikim się nie połączę) - ram min 1gb - pamięć wbudowana 8gb - procesor min. 4 po 1,2 GHz każdy - aparat min 5mpx + lampa błyskowa - ekran min. 4,5' - dobry wyświetlacz (kolory itd.) Interesują mnie konkretne marki (tj. Samsung, Nokia, HTC, LG itd., ipt., nie jakieś chinole) Cena do 450zł Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 9 Czerwca 2015 Weteran MH #30761 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 masz albo myphone fun3 - dobry telefon albo prestigo 5507 model tylko on jest 50 zloty drozszy ale masz o wiele lepszej jakości wyświetlacz Powiem Ci jedno samsungi , Lg takie telefony się nie opłaca mają 4 razy gorsze parametry a zamarke płacisz Sam jestem menagerem dzialu elektroniki w auchan to Ci mowie jak jest ewentalności alcatel c7 jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 9 Czerwca 2015 Autor #30659 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 A może mi ktoś coś powiedzieć w sprawie HTC Desire 610? Telefon bardzo mi się podoba, spełnia moje wymagania jednak nie wiem czy daje rade w praktyce. Spokojnie idzie kupić używany w b.d stanie na OLX za 400zł (Lumie 635 sprzedam za ok. 300zł i praktycznie wychodzę na 0). Tak więc jak on działa itd? @happy może wy w tym oszołomie ) macie na składzie i zdasz mi jakąś opinię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi