Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga na Logiś

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dostałem dzisiaj 2 bany od admina logiś 2x za obrazę.

Pierwszy ban na 30 min za to że powiedziałem że ma nie blokować

Drugi ban za free ?, Wydygane mam na ub ale jak takich pajaców macie za administracje na serwerze to nie mam pojęcia jak to się trzyma. 

co do pierwszego powiedziałem "rusz dupę" chociaż na tym serwerze takie słownictwo jest na porządku dziennym.

Wnioskuję o zdegradowanie niekompetentnego pajaca ze stanowiska admina.

Po pierwsze byłem świadkiem tego.

po drugie wyzywałeś admina od szmat pierwszy ban był słuszny.

2 ban dostałeś za to jak logiś wyszedł i powiedziałeś to samo jebana szmata w końcu poszła on dostał info od nas wszedł na serwer i dał ci bana na godzinkę także proszę przestań gwiazdorzyć bo nie umiesz grać i dla ciebie wszyscy są odpaleni i wiecznie jakiś problem z tobą jest, a to że cię zblokował to nie musiałeś go od razu wyzywać. Drugi muzumanin się robisz tylko coś i już wyzywasz, ogarnij te swoje myślenie bo jak na razie to szkoda gadać i słuchać najlepiej nie używaj mikro.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Wydygane mam na ub ale jak takich pajaców macie za administracje na serwerze to nie mam pojęcia jak to się trzyma. 

Wnioskuję o zdegradowanie niekompetentnego pajaca ze stanowiska admina.

WIesz, jakoś to jeszcze się trzyma. Zachowanie tego Pana co pisze skargę jest karygodne. Jak śmiesz pisać skargę, ciesz się, że dostałeś TYLKO na 1 godzinę - ale sam tego chciałeś. Wnioskuję o wydłużeniu bana na 3 dni, nie da się jego słuchać na serwerze, zwyzywał mnie od najgorszych, mam trzech świadków, dwóch już napisało w tym temacie.  Pomimo tych wyzwisk wobec mnie, nie potrafi się zachować, nie ma za grosz szacunku dla siebie , a dla drugiej osoby nawet nie wspomnę. Poziom 0? Mniej niż 0. Ochłoń człowieku.

bana przedłuzam na 3 dni swiadkowie są kultury zero wobec gracza nie tylko na serwerze ale także na forum . 

otwieram temat ze względu że gracz @k3k chce się wypowiedzieć .

Zachowanie nie kulturalne w stosunku do innych nie będzie tolerowane proszę pamietać .

Bana w każdej chwili mogę zdjąć jeżeli zaszło nieporozumienie .

/brak reakcji

/close

watekzamkniety.png

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

watekzamkniety.png

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...