Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2015 #32413 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Witam, dostałem dzisiaj 2 bany od admina logiś 2x za obrazę. Pierwszy ban na 30 min za to że powiedziałem że ma nie blokować Drugi ban za free ?, Wydygane mam na ub ale jak takich pajaców macie za administracje na serwerze to nie mam pojęcia jak to się trzyma. co do pierwszego powiedziałem "rusz dupę" chociaż na tym serwerze takie słownictwo jest na porządku dziennym. Wnioskuję o zdegradowanie niekompetentnego pajaca ze stanowiska admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f0rfitt3r Napisano 8 Czerwca 2015 #32316 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Moim zdaniem skarga nie słuszna. Gracz Logiś wie co ma robić i bana za nic nie daje. Byłem przy tym jak dostałeś bana. Użyłeś innych nie stosownych słów więc się nie dziw! Spokojnego wieczorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 8 Czerwca 2015 #32293 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 proszę o dowody w postaci ssy albo demka - pamietaj masz na to 24 godziny i Proszę o kulturę w czasie pisania skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legendarny RoMaN Napisano 8 Czerwca 2015 #32190 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Po pierwsze byłem świadkiem tego. po drugie wyzywałeś admina od szmat pierwszy ban był słuszny. 2 ban dostałeś za to jak logiś wyszedł i powiedziałeś to samo jebana szmata w końcu poszła on dostał info od nas wszedł na serwer i dał ci bana na godzinkę także proszę przestań gwiazdorzyć bo nie umiesz grać i dla ciebie wszyscy są odpaleni i wiecznie jakiś problem z tobą jest, a to że cię zblokował to nie musiałeś go od razu wyzywać. Drugi muzumanin się robisz tylko coś i już wyzywasz, ogarnij te swoje myślenie bo jak na razie to szkoda gadać i słuchać najlepiej nie używaj mikro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 8 Czerwca 2015 #32172 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 ban słuszny / skarga nie sluszna /close otwarte na prośbę logisia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 8 Czerwca 2015 #32173 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 8 Czerwca 2015 #32193 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 na prośbę logisia otworzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 8 Czerwca 2015 #31876 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Wydygane mam na ub ale jak takich pajaców macie za administracje na serwerze to nie mam pojęcia jak to się trzyma. Wnioskuję o zdegradowanie niekompetentnego pajaca ze stanowiska admina. WIesz, jakoś to jeszcze się trzyma. Zachowanie tego Pana co pisze skargę jest karygodne. Jak śmiesz pisać skargę, ciesz się, że dostałeś TYLKO na 1 godzinę - ale sam tego chciałeś. Wnioskuję o wydłużeniu bana na 3 dni, nie da się jego słuchać na serwerze, zwyzywał mnie od najgorszych, mam trzech świadków, dwóch już napisało w tym temacie. Pomimo tych wyzwisk wobec mnie, nie potrafi się zachować, nie ma za grosz szacunku dla siebie , a dla drugiej osoby nawet nie wspomnę. Poziom 0? Mniej niż 0. Ochłoń człowieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 8 Czerwca 2015 #31974 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 bana przedłuzam na 3 dni swiadkowie są kultury zero wobec gracza nie tylko na serwerze ale także na forum . otwieram temat ze względu że gracz @k3k chce się wypowiedzieć . Zachowanie nie kulturalne w stosunku do innych nie będzie tolerowane proszę pamietać . Bana w każdej chwili mogę zdjąć jeżeli zaszło nieporozumienie . /brak reakcji /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 8 Czerwca 2015 #31975 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Czerwca 2015 #26182 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi