RagNAroK Napisano 8 Czerwca 2015 #33192 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Nick: RagNAroK Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem): Przez cały okres grania w cs 1.6 należałem do jakiejś serwerowni jako admin bądź ktoś z ub team-u. Więc jakieś doświadczenie posiadam Znajomość AMXX (W skali 1-10): Jeżeli chodzi o CS 1.6 to bdb, ale z tego co się orientowałem troszeczkę się zmieniło w CS:GO ale dla mnie to żadna przeszkoda, wszystkiego można się nauczyć! Staż w CS-sie: Kilka lat 1.6 w tym na obecnym steamie +1200h w CS:GO +100h ale jednak kałach jest. Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Gram często w godzinach takich gdzie rzadko spotyka się administratora, chciałbym po prostu pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy od dnia, ale około 3-4h Kontakt: http://steamcommunity.com/profiles/76561198040666236/ Link do GameTracker'a :http://www.gametracker.com/server_info/91.185.185.20:28075/top_players/?query=RagNAroK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 8 Czerwca 2015 #33112 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Niezbyt często Cię widuję na serwerze, ale jeśli obiecasz regularną grę to masz moje błogosławieństwo, bo mało adminów mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RagNAroK Napisano 9 Czerwca 2015 Autor #30375 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Jestem słownym człowiekiem, więc obiecać nie mogę, różnie to w życiu bywa, ale w najbliższym czasie nie zapowiada się na to abym nie miał wolnego czasu na to żeby pograć godzinkę czy dwie na serwerze conajmniej! Proszę o wybaczenie że wypowiadam się w swoim podaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 14 Czerwca 2015 #13204 Administrator Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi