Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2015 #34091 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Siemaneczko kupiłem dzisiaj premium i nie umiem wejść na serwer ;/ wpisuje hasło wszystko ale nic wiec proszę o pomoc po wpisaniu hasło ukazuje mi takie coś " Info string length exceeded" a jak chce wejść na serwer to pisze ze złe hasło ;/ prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 8 Czerwca 2015 Premium #34093 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Wydaje mi się że masz za dużo haseł wpisanych w configu. Musisz wejść w folder z csem i usunąć po prostu stare komendy brzmiące tak: setinfo _pw "mojehaslo" i dodać swoją w konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2015 #34086 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Dobra wszystko działa dzięka za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 8 Czerwca 2015 #33352 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi