Szef wszystkich szefow Napisano 8 Czerwca 2015 #34249 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Nick: Szef wszystkich szefow Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: chce adminowac i pomagać na serwerze a nie ciągle prosić zeby ktoś wbił i zbanowal. Nie chce z nikim się kłócić tylko robić swoje i tyle Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h Kontakt: Steam forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 8 Czerwca 2015 Autor #34149 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 http://www.gametracker.com/player/Szef%20wszystkich%20szefow/80.72.33.52:27480/ przepraszam ze post pod postem ale nie mam formy edytuj na telefonie link tu daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HooD Napisano 8 Czerwca 2015 #34152 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Jestem na tak - dużo czasu spędza na serwerze - ogarnięty - kulturalny no i aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Czerwca 2015 #34137 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Twoja kultura sięga dna Aktywność dość dziwna Byłeś OP i go straciłeś Nie wiem czy mozna dać szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 8 Czerwca 2015 Autor #34092 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 To było dawno i staram się żeby było ok zależy mi na adminowaniu bo dużo spędzam czasu na serwerze. A co do kultury chyba mówisz o sobie kolego i chyba pomyliłeś serwery ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagla Napisano 8 Czerwca 2015 #34094 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Jestem na Tak -ogarnięty -często na serwie -był juz tu adminem i dobrze mu szło Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba =D Napisano 8 Czerwca 2015 #33877 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Tak. -Był adminem tutaj -Kulturalny -Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 8 Czerwca 2015 #33861 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Napisalam we wcześniejszej próbie wyraźnie więc post bez sensu. Twoja kultura sięga dna będę zawsze tego samego zdania odkąd zaczales nas wyzywać od "ku.." i nie tylko.. Jestes poprostu bezczelny, nie obchodzi mnie że to było dawno. Więcej w tym temacie nie powiem. Szkoda tylko,że nasi admini nie wiedzą jaki jesteś naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 8 Czerwca 2015 Autor #33852 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Ale szanse mogę dostać chociaż na okres próbny jeśli się nie sprawdzę to mi zabierzecie admina. Chce tylko żeby był porządek na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 8 Czerwca 2015 #33851 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Nie wierze w to co widzę....Po tym jak nas zwyzywałeś od najgorszych ( w dodatku przy jednym z Czerwonych) masz jeszcze czelność składać podanie? Zero kultury, totalny brak szacunku do innych a zwłaszcza do kobiet. Ogroooooomne NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 8 Czerwca 2015 #33848 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 NIE ma szansy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 8 Czerwca 2015 #33849 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362065 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina DD2/INF" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi