Papi Napisano 7 Czerwca 2015 #34949 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Witam, Mam problem chociaż nie tylko ja z lvlem , dokładnie chodzi o to że dzisiaj wchodzę na serwer i po zabiciu pokazało że awansowałem na 200 tyś lvl (ponad), za chwile pokazuje,że ok tyle samo mam na - (-200 tyś coś) a jeszcze później że mam 10 lvl (a miałem 80+) i tak ciągle sie zmienia i nie wiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 7 Czerwca 2015 #34836 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 potwierdzam bylem wtedy na serwerze i kilku ludzi sie skarzylo dodam ze bardzo serwel lagujue co chwile i to sa takie dlugie lagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 7 Czerwca 2015 #34796 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Również mi zmnieszyło lvl na ninji, miałem 88 lvl, wchodzę zabiłem jednego fraga ukazał mi się lvl -3765, w nastepnej rundzie 10 lvl, nie wiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 7 Czerwca 2015 #34797 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 warunek który daje 10 level jeżeli jest mniejszy od posiadanego: if(poziom_gracza[id] < 10) { poziom_gracza[id] = 10; doswiadczenie_gracza[id] = PobierzDoswiadczeniePoziomu(9); ResetujPunkty(id); client_print(id, 3, "[COD:MW] Otrzymales 10 lvl na start."); } Nie mam pojęcia jak to mogło zbugować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaRaNy95 Napisano 7 Czerwca 2015 #29923 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Mi też zbugowało lvl, miałem 112. Dodatkowo co chwile są crashe serwera. Silnik jest strasznie obiążony i ledwo daje radę. Proponuje zmianę a mianowicie pobawić się w FTP serwa i pousówać zbędne pluginy, mapy na których nikt nie gra ( a jest takich wiele ). Najwięcej zajmują modele, ale zapewne nikt sie nie zgodzi na ich usunięcie. Wrazie W jestem w stanie pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 7 Czerwca 2015 #34763 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Mi też zbugowało lvl, miałem 112. Dodatkowo co chwile są crashe serwera. Silnik jest strasznie obiążony i ledwo daje radę. Proponuje zmianę a mianowicie pobawić się w FTP serwa i pousówać zbędne pluginy, mapy na których nikt nie gra ( a jest takich wiele ). Najwięcej zajmują modele, ale zapewne nikt sie nie zgodzi na ich usunięcie. Wrazie W jestem w stanie pomóc Nic nie jest obciążone, nie ma zbędnych pluginów. Usunięcie map nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 7 Czerwca 2015 #34766 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Wiemy o tym mamy chwilowo problemy postaramy się to jak najszybciej naprawić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 7 Czerwca 2015 #34767 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi