-=Bykuś=- Napisano 7 Czerwca 2015 #34659 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Witam , dziś opiszę wam miejsca na mapie dd2 , ponieważ niektórzy gracze nie wiedzą jak dać info. Myślę ,że każdy wie gdzie jest resp TT i CT więc to pominę. :]BOMB SIDE A : BOMB SIDE B : DŁUGA : DOŁEK/PIASEK : GALA/GALERIA 1: GALA/GALERIA 2: DOLNY TRUP: GÓRNY TRUP: SRODEK: POCHYLNIA: PODEST: OKNO: KOMIN: ZIELONA: Myślę ,że co niektórym się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 8 Czerwca 2015 #34250 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Łap + . Napewno komus sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myrym Napisano 8 Czerwca 2015 #32939 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 z pewnościa sie przyda bo wiekszość ma problem z podaniem info + leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 9 Czerwca 2015 #31185 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Nie dam + Napisz gdzie ten podest albo daj SS bo kilka podestów jest //// Sory ale net w szkole laguje i SS nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Czerwca 2015 #29740 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi