Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2015 #35931 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Twoj nick podczas gry: SilaWDupie Godzina, data zdarzenia 7.06.2015r godz. 11:15 Mapa: de_dust2002 STEAM_ID / IP :' STEAM_0 : 4 : 746137578 ' IP - : 109.173.174.241 ' Dokladnie nie wiem co powinno byc ^^ wiec wstawiam to i to Uzasadnienie : http://www87.zippyshare.com/v/MXMsQhbT/file.html - to są ss'y [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina FiGhT3r .. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SilaWDupie [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 746137578 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 109.173.174.241 ' [AMXBans] ======================================= Witam na tym serverze gralem na nicku Suczysyn na ktorym przestalem grac gdy zakupilem premium na nick SilaWDupie, a konto Suczysyn zostalo wolne bo nikt na nim nie grał wiec moj kolega przejął te konto wraz z lvl'ami. Podczas gry na nicku SilaWDupie dostalem ss'y, które wstawilem w ciagu 5 minut na forum, z podpisem : ""Tu Suczysyn zmienilem tylko nick i juz lecą ss'y "" widocznie gdy admin ktory sprawdzał moje ss'y byl to FILO zobaczył na serverze podczas tego jak mialem bana ten nick był akurat w grze. Nw czy tak bylo ale najwidoczniej pomyślał sobie ze zmienilem nick oraz IP i gralem podczas oczekiwania na ub tylko że to niebylem ja tylko moj kolega ktory grał na swoim komputerze na swoim wlasnym ip grał. Przecież chyba mozna to wszystko sprawdzić ? poprzez logi albo cos w tym stylu. W ostateczności można zrobić tak, że dacie mi UB i pozniej odrazu zbanujecie aby sprawdzić czy IP sie zgadza z podanym w tym oraz w innych postach bo nie da sie miec nigdy 2 razy takiego samego IP gdy sie je zmieni. DZIEKUJE PROSZE O POZYTYWNE ROZPATRZENIE SPRAWY A gdy teraz wlaśnie sprawdziłem admin o nicku Mor'e7 dał mi UB wiec już sam nie wiem o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 7 Czerwca 2015 #35915 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Tutaj był mały mój błąd źle przeanalizowałem sytuację temu zgłosiłem to opiekunowi aby ostateczności rozstrzygnął przez co ja przepraszam . Admin FiL0 także raczej nie zwrócił uwagi dokladnie na tą sytuacje . Ogólnie zmiana nicku lub ktoś "przejął" takie rzeczy najlepiej zgłaszać adminowi Ogólnie jest to także ban za "podszywke" bo ktoś grał na twoim nicku i też mogło tak być . przepraszam za kłopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2015 #35914 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Ale nick Suczysyn takze zostanie odbanowany ? zeby kolega mogl grac ? No wkoncu Dziekuje w ostateczności Hmm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 7 Czerwca 2015 #34353 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Nie zostanie ze względu że był na nim ban może zmieniłeś nick ale ip nalezało do tamtego nicku którego nie zgłośiłeś o wymianie niestety ogólnie sprawę zostawie czerwonym , tymczasem zamkne /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 9 Czerwca 2015 #30847 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi