LagrEd Napisano 7 Czerwca 2015 #36266 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Nick: LagrEd Wiek: 15 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Adminem byłem wielokrotnie w CS 1.6 lecz w tym jeszcze nie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: GO pół roku, 1.6 - 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze. Admini rzadko widuje na serwerze - to główny powód złożenia mojego podania Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3 godziny dziennie a w weekendy około 6 Kontakt: http://steamcommunity.com/id/LagrEd ewentualnie PW na forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/LagrEd/91.185.185.20:28075/ (na serwerze grałem też pod innymi nickami) Chciałbym jeszcze dodać że pomimo mojego młodego wieku nie zachowuje się jak ludzie z mojej grupy wiekowej (tak zwane gimbusy). W tej chwili jestem w klanie Amazing Control Gaming, do którego niedawno mnie przyjeli, gram w nim z dwudziestolatkami mam nadzieje że chociaż ten argument sprawi że podejdziecie poważnie do tego podania. Dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LagrEd Napisano 7 Czerwca 2015 Autor #35966 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoT1Kkkk Napisano 7 Czerwca 2015 #34643 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Aktualnie masz tylko 8 godzin na serwerze , to malo. Ale widzialem Cie pare razy na serwerze, co dotyczy "gimusow" tu się zgodzę, jesteś ogarniety z porównaniem do innych 15-to latków. Osobiście uwazam, że można dać szansę na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 8 Czerwca 2015 #33355 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Tak jak przedmówca, jak masz tyle godzin przegranych prawdopodobnie nie wiesz kto jest adminem na serwerze, zresztą ostatnio problemy z serwerem były i nikt uprawnień admina nie posiadał. Wiek i aktywność to nie przeszkoda której nie da się nadrobić, szanse zawsze można dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f0rfitt3r Napisano 8 Czerwca 2015 #32314 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Jestem na nie. Czas gry na serwerze 8 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LagrEd Napisano 8 Czerwca 2015 Autor #32170 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 +6h pod innym nickiem http://www.gametracker.com/player/lagreD%E2%84%A2/91.185.185.20:28075/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 14 Czerwca 2015 #13202 Administrator Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi