Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Podanie LagrEd

LagrEd

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: LagrEd

Doświadczenie (w byciu adminem): Adminem byłem wielokrotnie w CS 1.6 lecz w tym jeszcze nie

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6

Staż w CS-sie: GO pół roku, 1.6  - 4 lata 

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze. Admini rzadko widuje na serwerze - to główny powód złożenia mojego podania 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3 godziny dziennie a w weekendy około 6

Kontakt: http://steamcommunity.com/id/LagrEd ewentualnie PW na forum 

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/LagrEd/91.185.185.20:28075/ (na serwerze grałem też pod innymi nickami)

Chciałbym jeszcze dodać że pomimo mojego młodego wieku nie zachowuje się jak ludzie z mojej grupy wiekowej (tak zwane gimbusy). W tej chwili jestem w klanie Amazing Control Gaming, do którego niedawno mnie przyjeli, gram w nim z dwudziestolatkami  mam nadzieje że chociaż ten argument sprawi że podejdziecie poważnie do tego podania.

Dziękuje i pozdrawiam.

Aktualnie masz tylko 8 godzin na serwerze , to malo.

Ale widzialem Cie pare razy na serwerze, co dotyczy "gimusow" tu się zgodzę, jesteś ogarniety z porównaniem do innych 15-to latków.

Osobiście uwazam, że można dać szansę na okres próbny.

Tak jak przedmówca, jak masz tyle godzin przegranych prawdopodobnie nie wiesz kto jest adminem na serwerze, zresztą ostatnio problemy z serwerem były i nikt uprawnień admina nie posiadał.

Wiek i aktywność to nie przeszkoda której nie da się nadrobić, szanse zawsze można dać.

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...