BuKa Napisano 7 Czerwca 2015 #37141 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Ponieważ jest nowy opiekun ponawiam propozycję dodania rozgrzewki. Ankieta już była robiona wstecz - http://multi-head.pl/topic/45396-rozgrzewka/ Myślę że większość osób jest za żeby ją dodać więc czekamy na wypowiedź wdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 8 Czerwca 2015 #34270 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 To trzeba zrobić teraz głosowanie jaka ma być ta rozgrzewka deale, usp, noże, he, broń losowana, kasa...?. Klasycznie- noże, ale można było by dodać do rozgrzewki flesze było by ciekawiej ja jestem na tak jakąś zmiana się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 15 Czerwca 2015 Autor #2950 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Czerwca 2015 #678 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Czerwca 2015 #679 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi