聽Kristo Napisano 7 Czerwca 2015 #37185 Udost臋pnij Napisano 7 Czerwca 2015 Nick: Kristo 聽 Wiek: 16 lat 聽 Data rejestracji na forum: 14 lipca 2014 聽 Czas sp臋dzony na forum: 18 dni 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: 8/10 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak na serwerze COD 200 za ping oraz za 藕le postawione dzia艂ko 聽 Dlaczego Ty?: Chcia艂bym pom贸c graczom kt贸rzy czekaj膮 d艂ugo na UB oraz pom贸c innym cz艂onkom UnBan Team. 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 4-5h dziennie 聽 Dwumiesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): Tak, jako Admin DM TOP MAPS 3 miesi膮ce a jako Admin COD 200 1,5 miesi膮ca. 聽 Co艣 od siebie: Mam na imi臋 Robert, mam 16 lat, gram w Pi艂k臋 no偶na na pozycji Bramkarza, kibicuje Realowi Madryt, jestem bardzo komunikatywnym i dobrym cz艂owiekiem oraz lubi臋 pomaga膰 ludziom, w przysz艂o艣ci chcia艂bym zosta膰 Ratownikiem Medycznym. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 7 Czerwca 2015 #37097 Udost臋pnij Napisano 7 Czerwca 2015 szybkie rozpisywanie dem nigdy nie konczy sie dobra rozpiska ..... 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 7 Czerwca 2015 #37098 Udost臋pnij Napisano 7 Czerwca 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi