Kristo Napisano 7 Czerwca 2015 #37185 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Nick: Kristo Wiek: 16 lat Data rejestracji na forum: 14 lipca 2014 Czas spędzony na forum: 18 dni Doświadczenie w ocenianiu: 8/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak na serwerze COD 200 za ping oraz za źle postawione działko Dlaczego Ty?: Chciałbym pomóc graczom którzy czekają długo na UB oraz pomóc innym członkom UnBan Team. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 4-5h dziennie Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Tak, jako Admin DM TOP MAPS 3 miesiące a jako Admin COD 200 1,5 miesiąca. Coś od siebie: Mam na imię Robert, mam 16 lat, gram w Piłkę nożna na pozycji Bramkarza, kibicuje Realowi Madryt, jestem bardzo komunikatywnym i dobrym człowiekiem oraz lubię pomagać ludziom, w przyszłości chciałbym zostać Ratownikiem Medycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 7 Czerwca 2015 #37097 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 szybkie rozpisywanie dem nigdy nie konczy sie dobra rozpiska ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 7 Czerwca 2015 #37098 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi