syjon Napisano 6 Czerwca 2015 #37640 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Nick:syjon Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Mam pewne doświadczenie, bylem tu adminem. Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie: Niepamietam ale długo Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ mam doświadczenie w byciu adminem , jestem raczej kulturalną osobą i również uważam , żę niebęde nikomu zawadzał lecz pomoge administracji w wykonywaniu ich obowiązków. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2h Kontakt: Steam Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/syjon/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 6 Czerwca 2015 #37631 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Na nie, - Niczym się nie wyróżniasz, nie zgłaszasz na u@. - pokaż że jesteś na serwerze, to znaczy zgłaszaj łamanie regulaminu i inne tego typu rzeczy. - Jest już dosyć adminów, a co do tego, przestańcie dodawać adminów jak pojebani, bo niedługo tylu ich będzie, że sami będziemy się banowali.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Czerwca 2015 #37633 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Syjon wracasz po długim czasie i od razu podanie? Nie ma opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Czerwca 2015 #37634 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi