Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_green">UB</span> Skarga na UbTeam.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawa wygląda tak, że jak może niektórzy pamiętają dostałem bana na serwerze cod200. Temat tyczy się braku konsekwencji w działaniu UbTeam'u, oraz ich niesprawiedliwego wyroku. Czasami mimo bana przejrze jakiś temat na forum, z czystego przyzwyczajenia, bo zawsze byłem na bieżąco. Wpadłem na to:

http://multi-head.pl/topic/64445-nie-zas%C5%82u%C5%BCy%C5%82em-na-bana/

Sytuacja identyczna do mojej, lecz ja unbana nie otrzymałem. W dodatku byłem wtedy adminem (1 miejsce w rank na gg).

http://multi-head.pl/topic/63628-zamkni%C4%99ty-bezprawie-na-cod200/#entry333093

Tutaj jest pytanie. Dlaczego kazano mi robić 25reklam sieci pozbawiając serwer jedynego admina, kiedy to inny gracz dostaje unbana bez 100reklam i niepotrzebnej debaty?

ssy modyfikowałeś dałeś  w jpg potem mieszałeś jako admin powinienieś z "bomby" wstawić w wersji .tga większąść stawia jak widze .

Wszystko jest ucziwe jako ze byles adminem powinienes dac przyklad i od razu miec wstawione a nie się wykłócać .

Ogólnie temat przeanalizowałem z Memis0

trochę się dziwe czemu nie dostał UB

"Nie dziwie się dlaczego ma żal do UBT, nie dostał UB, gdyż jego czas przy modyfikacji się "cofa" co wskazuje na to, że musiał przez infrviewer otworzyć plik co zmieniło czas, więc jak otworzył screeny wrzucił w złej rozdzielczości, potem wrzucił te normalne lecz wcześniej je otwierał, więc czas poszedł wstecz od pierwszego otwarcia do ostatniego, jeżeli nie otwierał synchronicznie to znaczy że czas będzie się cofał i bang cofnięty czas. Admin który robił mu ss powinien odpisać w temacie i sprawdzić. "

To odpowiedział mi Memis0

temat podsyłam do Opiekunów niech rozstrzygną co dalej. 

• Administrator

Przeanalizowałem sobie tą sytuacje. Moim zdaniem nie była to wina gracza, więc należy mu się UB.

Dodam również że to jedyny admin na GG I nigdy nie było zastrzeżeń wobec niego.

Zgłoś się do mnie na PW

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

dostajeszub.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...