andrzejmowistop Napisano 18 Marca 2016 #413028 Napisano 18 Marca 2016 Twój nick podczas gry: Andrzej mówi STOP KASZTANOM Godzina, data zdarzenia: 18:05 (około) Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: ' STEAM_0 : 1 : 53407802 ' Uzasadnienie: Wszedłem chwilę na ns, gdzie wykryto mi cheatmenu (wersja cs. NVIDIA E7 Counter Strike), gdzie posiadałem skrypt na bhopa w commandmenu , wszedłem na ns by ominąć bana na 5minut. Gdy wszedłem na steama dostałem komunikat o treści "Cheat Destroyed".. Proszę o unban, nic nie miałem co w znacznym stopniu wpływa na rozgrywkę na DM..
kurort rolson Napisano 18 Marca 2016 #413031 Napisano 18 Marca 2016 To co tu napisałeś, jest przeciwko Tobie. Omijać bana na 5 minut -.- To jest nadal aktywny ban, a bhop to wspomagacz który jest zabroniony na naszych serwerach. Bez ub.
kurort rolson Napisano 18 Marca 2016 #413032 Napisano 18 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Gość Napisano 18 Marca 2016 #413035 Napisano 18 Marca 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Archiwum Odwołań" do "Odwołanie od bana".
Gość Napisano 18 Marca 2016 #413037 Napisano 18 Marca 2016 A więc... Kolega chciał zabłysnąć i po banie ode mnie (fakt, że na 5minut) wbił sobie na serwer na nsie. Zresztą jak widać, się przyznał... Banik nałożony na tydzień... Jak jasno wynika z regulaminu opublikowanego o tu: http://multi-head.pl/index.php/topic/15815-regulamin-serwera-dd2dm/ 1. Absolutny zakaz używania cheatów i wspomagaczy (celownik awp/scout,modele esl oraz wszystko co ułatwia grę ) . (Ban na zawsze) Więc reasumując. Kolega po banie, na aktywnym wbił na NS aby przykozaczyć... No i dostał drugiego słusznego bana na tydzień, a jak wiemy, po wbiciu na aktywnym banie zwłaszcza tak długim (nie ważne czy wejdzie na S/NS - i tak się przyznał, że to on) kolejną nagrodą jest perm... A Destroy? Było CheatMenu, był ban to musiało się tak skończyć PS. I jak tam Twoje 35cm w łapie? Dalej wybije mi zęby?
andrzejmowistop Napisano 18 Marca 2016 Autor #413039 Napisano 18 Marca 2016 A więc... Kolega chciał zabłysnąć i po banie ode mnie (fakt, że na 5minut) wbił sobie na serwer na nsie. Zresztą jak widać, się przyznał... Banik nałożony na tydzień... Jak jasno wynika z regulaminu opublikowanego o tu: http://multi-head.pl/index.php/topic/15815-regulamin-serwera-dd2dm/ Więc reasumując. Kolega po banie, na aktywnym wbił na NS aby przykozaczyć... No i dostał drugiego słusznego bana na tydzień, a jak wiemy, po wbiciu na aktywnym banie zwłaszcza tak długim (nie ważne czy wejdzie na S/NS - i tak się przyznał, że to on) kolejną nagrodą jest perm... A Destroy? Było CheatMenu, był ban to musiało się tak skończyć PS. I jak tam Twoje 35cm w łapie? Dalej wybije mi zęby? no już nie będe ;c no prosze, daj szanse ;D
Gość Napisano 18 Marca 2016 #413040 Napisano 18 Marca 2016 No tak myśle, że się nie zdaRZ y... To co? 25 reklam na ub kolega zrobi i zaspokoi moją żądze zemsty? @@andrzejmowistop //Jednak nie... Namyśliłem się... Jedyną opcją ratunku dla Ciebie jest tyle reklam ile według Ciebie masz w bicku "35cm" = 35reklam Chyba, że pomyliłeś cm z mm to możesz zrobić tylko 30 Taka moja dobra wola dziś
andrzejmowistop Napisano 18 Marca 2016 Autor #413055 Napisano 18 Marca 2016 napisałem ci na priv, że jestem w tym zielony i nie wiem na czym to polega - te reklamy ;D przeliczyłem się, masz rację ;D
Brylant Napisano 18 Marca 2016 #413154 Napisano 18 Marca 2016 Obejrzyj sobie poradniki jak zrobić reklamy, a nawet nie trzeba oglądać wystarczy ruszyć głową. Tak jak napisał Misiu bez raklam ub nie będzie.
Brylant Napisano 18 Marca 2016 #413155 Napisano 18 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
2
2
Popularne Dni
18 Mar
10
Najaktywniejsi w tym temacie
andrzejmowistop 3 posts
Brylant 2 posts
kurort rolson 2 posts