andrzejmowistop Napisano 18 Marca 2016 #413028 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Twój nick podczas gry: Andrzej mówi STOP KASZTANOM Godzina, data zdarzenia: 18:05 (około) Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: ' STEAM_0 : 1 : 53407802 ' Uzasadnienie: Wszedłem chwilę na ns, gdzie wykryto mi cheatmenu (wersja cs. NVIDIA E7 Counter Strike), gdzie posiadałem skrypt na bhopa w commandmenu , wszedłem na ns by ominąć bana na 5minut. Gdy wszedłem na steama dostałem komunikat o treści "Cheat Destroyed".. Proszę o unban, nic nie miałem co w znacznym stopniu wpływa na rozgrywkę na DM.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 18 Marca 2016 #413031 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 To co tu napisałeś, jest przeciwko Tobie. Omijać bana na 5 minut -.- To jest nadal aktywny ban, a bhop to wspomagacz który jest zabroniony na naszych serwerach. Bez ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 18 Marca 2016 #413032 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2016 #413035 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Archiwum Odwołań" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2016 #413037 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 A więc... Kolega chciał zabłysnąć i po banie ode mnie (fakt, że na 5minut) wbił sobie na serwer na nsie. Zresztą jak widać, się przyznał... Banik nałożony na tydzień... Jak jasno wynika z regulaminu opublikowanego o tu: http://multi-head.pl/index.php/topic/15815-regulamin-serwera-dd2dm/ 1. Absolutny zakaz używania cheatów i wspomagaczy (celownik awp/scout,modele esl oraz wszystko co ułatwia grę ) . (Ban na zawsze) Więc reasumując. Kolega po banie, na aktywnym wbił na NS aby przykozaczyć... No i dostał drugiego słusznego bana na tydzień, a jak wiemy, po wbiciu na aktywnym banie zwłaszcza tak długim (nie ważne czy wejdzie na S/NS - i tak się przyznał, że to on) kolejną nagrodą jest perm... A Destroy? Było CheatMenu, był ban to musiało się tak skończyć PS. I jak tam Twoje 35cm w łapie? Dalej wybije mi zęby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejmowistop Napisano 18 Marca 2016 Autor #413039 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 A więc... Kolega chciał zabłysnąć i po banie ode mnie (fakt, że na 5minut) wbił sobie na serwer na nsie. Zresztą jak widać, się przyznał... Banik nałożony na tydzień... Jak jasno wynika z regulaminu opublikowanego o tu: http://multi-head.pl/index.php/topic/15815-regulamin-serwera-dd2dm/ Więc reasumując. Kolega po banie, na aktywnym wbił na NS aby przykozaczyć... No i dostał drugiego słusznego bana na tydzień, a jak wiemy, po wbiciu na aktywnym banie zwłaszcza tak długim (nie ważne czy wejdzie na S/NS - i tak się przyznał, że to on) kolejną nagrodą jest perm... A Destroy? Było CheatMenu, był ban to musiało się tak skończyć PS. I jak tam Twoje 35cm w łapie? Dalej wybije mi zęby? no już nie będe ;c no prosze, daj szanse ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2016 #413040 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 No tak myśle, że się nie zdaRZ y... To co? 25 reklam na ub kolega zrobi i zaspokoi moją żądze zemsty? @@andrzejmowistop //Jednak nie... Namyśliłem się... Jedyną opcją ratunku dla Ciebie jest tyle reklam ile według Ciebie masz w bicku "35cm" = 35reklam Chyba, że pomyliłeś cm z mm to możesz zrobić tylko 30 Taka moja dobra wola dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejmowistop Napisano 18 Marca 2016 Autor #413055 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 napisałem ci na priv, że jestem w tym zielony i nie wiem na czym to polega - te reklamy ;D przeliczyłem się, masz rację ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylant Napisano 18 Marca 2016 #413154 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Obejrzyj sobie poradniki jak zrobić reklamy, a nawet nie trzeba oglądać wystarczy ruszyć głową. Tak jak napisał Misiu bez raklam ub nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylant Napisano 18 Marca 2016 #413155 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi