Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2015 #40889 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Nick: Donato ^_.^ ( bez kropki ) Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem): Dopiero zaczynam, ale ucze sie szybko =D Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Niestety NS =( Dlaczego Ty: Na tym serwie bywam codziennie i prawie zawsze jest jakiś ,,odpał", a mnie wkurza że nie moge nic zrobić =/ ( adminów prawie wcale niema ) Chce pokazać że nawet taki młody jak ja może zostać dobrym adminem =) Nawet bez steama i to jest jeden szkopuł ;D Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5 godzin Kontakt: Forum, wp.pl Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Donato%20%5E_%5E/80.72.34.124:27265/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2015 #40798 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Jestem Na Tak +Godzinki W GT +Codziennie Jest na Serwie - Non-steam - wiek Może się przydać bo już adminów nie ma już żaden admin nie wchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2015 #40562 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Przydałby się nowy admin Donato codziennie jest na serwerze jest miły w wszystkim pomaga Jestem Na Wielkie TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 5 Czerwca 2015 #40578 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Nie ma to jak Multi-konta. Głosując sam na siebie z innych kont tylko pogorszyło sprawę + bezczelnie dawałeś sobie samemu reputacje za podanie. Ładnie to wymyśliłeś, ale niestety się pogrążyłeś. Z adminem możesz się pożegnać. W nagrodę banik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 6 Czerwca 2015 #40579 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Multi-konta! Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362025 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina COD 80K" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi