wandi Napisano 5 Czerwca 2015 #42366 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 @Kristo [P] Jak masz na imię ? [O] Wiktor [P] Dlaczego jesteś Botem ? [O] Nie jestem botem ,jestem @Wandi @logiś [P] Krzychu? [O] Daj info :* [P] Co to pochylnia ? [O] Dobra sprawa dla nas [P] Lubisz mnie? [O] Szczególnie gdy krzyczysz ,jestem GITEM w luj [P] Ulubiony kolor? [O] Niebieski [P] Najlepsza gra oprocz cs? [O] Bierki [P] Słuchasz disco polo? [O] Czasami ale żadko [P] Kto to Wandi? [O] Wandi to mistrz podrywu i pieseł Damiana [P] Ulubiona mapa? [O] No oczywiście ,że Dust2 [P] Ulubione miejsce na serwerze? [O] Jakim serwerze gupku [P] Ulubiona broń? [O] Kosa bo można nią wszystko >< [P] Dlaczego taki nick? [O] Sam nie wiem [P] Prawo czy lewo ręczny? ;D [O] Prawo [P] Ulubiona piosenka? [O] [P] Pizza czy spaghetti? [O] Pizza [P] Siatkówka czy nożna? [O] Obydwa sporty są gitem [P] Długo grasz w cs? [O] 4 lata @knoppcio [P] Dlaczego loki ? [O] Samie sie zrobiły to zostawiłem [P] Lubisz je sobie kręcić ? [O] Szczególnie tego za lewym uchiem [P] Co ile męczysz kapucyna ? [O] Czasami 8) [P] Tęsknisz za mną ? [O] Tak Za pulpetem i tymi Twoimi nerwami ;cray; [P] Kto wygra ekstraklase ? [O] WIADOMO ,ŻE LECH i Polonia Bytom @Chudy [P] Dlaczego "prowadzący" Q&A nie potrafi składać poprawnie zdań? Cyt. Pytania nie zostały udzielone w wyznaczony czasie, dlatego też 24 odsłonę Q&A uznaje za nie udaną i zostanie rozpoczęta jeszcze raz z innym uczestnikiem. [O] Jego zapytaj Livio ?] [P] Dlaczemu ty jesteś w Q&A? kto cie nominowal? Kristo pff Q&A sie zrobilo gownem [O] Bo jestem fajny i mam trochu rozumu w głowie @happy [P] dlaczego jesteś takim botem? [O] Nie jestem ;d @tetra [P] ile lat maja Twoje loki ? [O] Nie wiem ale dziś umarły >< [P] Co cię najbardziej interesuje w twoim życiu [O] Ono same [P]Czy ważny jest dla ciebie multi-head.pl ? [O] Może troche @Murzyn^^ [P] Jak się zaczęła twoja przygoda z Multi-head? [O] Przeszedłem z kolegami z innej znanej sieci bo h@ to ... @Pacia Soczek. [P]-Dlaczego akurat wybrałeś multi-head.pl [O] Odpowiedz wyżej Nominuje @logiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 7 Czerwca 2015 #37450 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 brawo + leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 7 Czerwca 2015 #36656 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi