Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2015 #43107 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 #Wstep Witam! Przedstawiam wam moje nowe dzielo: Bot do reklam dzialajacy na wszystkich silnikach forum. Bot ma w sobie duzo nowych zastosowan, o których napisze nizej. Autorem tego programu jestem ja, jest to nowa wersja mojego starego bota, która zostala udoskonalona i wyposazona w nowe funkcje takie jak np. auto aktualizacja. Bot bedzie aktualizowany przeze mnie a Ty za to bedziesz mial mozliwosc darmowej aktualizacji. Bede staral sie na biezaco dodac nowe funkcje, jezeli wpadne na dobry pomysl. Bota nie trzeba instalowac na wlasnym serwerze www, wystarczy go pobrac i odpalic jak kazdy inny program na komputerze. Program wymaga jedynie dostepu do internetu. #Funkcje bota - Sam zaklada konta na podanych mu forach - Nie wymaga zadnych zapytan baz danych, a jedynie dostepu do internetu - Jest latwy w obsludze, wystarczy go wlaczyc jak kazdy inny program - Wykonuje nieograniczona liczbe reklam, potrafi nawet zrobic kilka tysiecy reklam do 10 sekund - Jest na biezaco aktualizowany(aktualizacje mozna zawsze pobrac za darmo) - Dziala na wszystkich silnikach for. - Sam szuka for i sie na nich rejestruje, wystarczy podac tematyke forum jaka ma szukac a on automatycznie dodaje je do swojej listy i tworzy na nich konta #Co znajduje sie w paczce? Pobierajac paczke otrzymasz bota, intrukcje obslugi oraz gratis ode mnie az 100 FOR na których mozesz od zaraz zaczac reklamowac swoja serwerownie. #Download Link > http://botdoreklam.blogspot.com/ #Screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Czerwca 2015 #29789 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Reklamy serwerów/sieci" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi