bodzix Napisano 4 Czerwca 2015 #44431 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry:BODZIO Godzina, data zdarzenia:Twój nick podczas grania:BODZIO Godzina, data zdarzenia:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina That Venix. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : BODZIO [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1392562207 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 82.160.164.42 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole Mapa:cs_wiocha STEAM_ID / IP:[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1392562207 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 82.160.164.42 ' Uzasadnienie:gram czysto ...Niech admin powie co i jak robiłem że dostałem ss-y bo jakoś nic złego nie robiłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2015 #44435 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Ale tak jak mówiła @Silverka, nie zgadza się czas bana z ss'ami, możesz to wytłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzix Napisano 4 Czerwca 2015 Autor #44368 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 bo to było tak że napisałeś mi żebym wbił na te instrukcje to wszedłem i zacząłem używać tego programu do otwierania ss-ów :> i dlatego takie coś jest ale potem mi napisałeś żebym zapakował w rar no to to zrobiłem ... celownik ani nic mi nie latało w grze gram ledwo 2-3 dni i już ss-y za to że mi szło bo miałem dobry perk ... wez to na logike byłem już 16 w rankingu i bym specjalnie używał haxów ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2015 #44374 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Zrobimy tak, jeżeli admin @That Venix potwierdzi, że w tym miejscu wykonał Ci ss'y dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzix Napisano 4 Czerwca 2015 Autor #44340 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 no to wez go jakoś tutaj zawołaj bo mnie zdenerwował po całości bo miałem nocke robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
That Venix Napisano 4 Czerwca 2015 #43861 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Dostałeś bana za to że miałeś jakieś info od Boga . Dlatego dostałeś tylko ss które można wrzucić i dostać UB. Tak mapa na której zrobiłem ss to Cs_wiocha więc to się zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzix Napisano 4 Czerwca 2015 Autor #43788 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 No to pokaz jakieś demko czy coś jeśli stwierdzasz że używałem jakiś programów bo tak banowac za nic to chyba nie wypada jeżeli Cię urazilem to sory ale ja. Nielegalnych programów nie używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
That Venix Napisano 4 Czerwca 2015 #43828 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Ale dostałeś ss chłopie które automatycznie ci robi . Wrzuć je . Jak nic nie masz to znaczy ze popelnilem blad (jak kazdy czlowiek ) jezeli nie to znaczy ze mialem slusznosc. Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
That Venix Napisano 4 Czerwca 2015 #43813 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Pozatym patrzac na SS cod 800 swoje ss przerobiles a dla mnie to juz znaczy tylko jedno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzix Napisano 4 Czerwca 2015 Autor #42415 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Bo niewiedzialem jak to zrobić i przez ten program pakowalem...zrozumcie...przecież nic nie miałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 4 Czerwca 2015 #42570 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Tym razem dostaniesz UB, ale jeśli sytuacja z czasem się powtórzy jedyną szansą będzie zrobienie 100 reklam dla sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 4 Czerwca 2015 #42571 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi