bodzix Napisano 4 Czerwca 2015 #44355 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Twój nick podczas grania:BODZIO Godzina, data zdarzenia:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina That Venix. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : BODZIO [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1392562207 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 82.160.164.42 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Mapa:cs_wiocha Link do screenów: http://www31.zippyshare.com/v/4DOyokJ6/file.html STEAM_ID / IP:' STEAM_2 : 0 : 1392562207 ' Nic nie było zmieniane!Ss-y dodane po chwili bo pierw musiałem je znalezć ze względu na to że nie wiedziałem jak tutaj to zrobić bo ponieważ nie dostawałem banów :> Proszę o UB :> Bo to że czasami mi idzie to nie znaczy że odpalony ... +jeszcze cały czas mówiliście żebym inaczej wstawiał to zajeło to dłuższy czas ... i się pogubiłem i dopiero potem mi się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2015 #44413 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Drugi temat. Kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2015 #44414 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "COD 800" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi