Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2015 #44779 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 chcialem zlozyc skarge na admina ktory mnie teraz zbanowal na 5 minut za "przeszkadzanie w grzE" powod taki ze rzucalem 2 dymne jeeden na respie tt drugi na anarchie to nie byl spam 2 dymne dozwolone to chyba moge je dac gdzie chce ? moze sie b oje byc trafionym przez awp i dla tego daje dymny a admin mnie za to banuje co innego jakbym spamowal i do tego gracz jeden pisze " Shaft pajacu jebany ogarnij sie " a admin banuje mnie a nie jego za obrazanie to jest rowne traktowanie graczy ? zalosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2015 #44421 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Brak wzoru, brak dowodów, KOSZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2015 #44423 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi