stallioN Napisano 4 Czerwca 2015 #45202 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Witam ! Chodzi o gracza Prosiaczek, który stracił admina przez brak znajomości regulaminu i teraz gra jak chce tzn. obraża, nie wykonuje celów mapy, nie zachowuje kultury. Dostał bana na 1 tydzień jak widać nic a nic go to nie nauczyło. Proszę tym razem aby kara była większa, bo po co dawać dwa razy tego samego bana skoro za pierwszym razem to nie przyniosło efektu? [align=center] [/align] [align=center]Dowody[/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na jego kampienie zombie też mam dowody mianowicie wystarczy pobrać i obejrzeć HLTV .[/align] [align=center]http://hltv.1shot1kill.eu/srv23596/HLTV-1506040918-zm_ojciec.dem.zip[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] PS. Specjalnie dla Prosiaczka wiem, że nie wiesz jak obejrzeć demko z HLTV. Już Ci wyjaśniam. 1. Pobierasz z linku który wstawiłem. 2. Wypakowujesz może być na pulpit. 3. Zmieniasz nazwę demka np. brakcelow 4. Wklejasz to do folderu z cs. 5. Wbijasz w cs'a i piszesz viewdemo brakcelow Wiem, że pewnie mnie wyśmiejesz i powiesz to swoje "nie pogrążaj się" ale wole to napisać takiej osobie jak Twoja a szczególnie dlatego, że nie potrafiłeś się na pamieć regulaminu serwa nauczyć i bana dać na początku dlatego pomyślałem, że i z tym możesz mieć trudności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2015 #44367 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Masz IP/SID delikwenta? Jeżeli tak to zostanie nałożony ban na 1,5 tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stallioN Napisano 4 Czerwca 2015 Autor #44364 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Tak jest bravoo! Sebakiller ma ID zgłoszę się do niego jak bedzię i wstawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 4 Czerwca 2015 #44342 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Gracz został zbanowany przeze mnie na 2 tygodnie !. Przesadzał ze słownictwem i nie przestrzegał regulaminu np nie wykonywał celi. Napisze jeszcze że Prosiaczek dobrze zna regulamin długo u nas grał. //ZAMYKAM// EvO: Oczywiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 4 Czerwca 2015 #44343 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi