Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2015 #44400 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Nick: d@mi@n Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem własne serwery Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ bardzo dużo czasu spędzam na serwerze i oglądam innych gracz , a nie zawsze jest admin żeby zbanować. Kontakt: 7286117 Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/d%40mi%40n/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolodziej Napisano 3 Czerwca 2015 #45766 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Jestem Na Nie . Wymagane godziny na podanie na admina to 100. Ty ich nie posiadasz dobij godzinki i spróbuj za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2015 #45562 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Na NIE mało aktywny Prosilem 100 razy ze lagujesz klatkujesz nic z tym nie robisz zerowy przykład na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 3 Czerwca 2015 #45474 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Nie widziałem Cię ani razu na serwerze lecz możliwe, że grasz tylko dniami więc muszę się kierować tym co inni piszą i spełnionymi wymaganiami Lecz 100 przegranych godzin nie masz + jakieś lagi z tego co widzę, klatki i różne kwestię które mogą być uciążliwe dla graczy. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 5 Czerwca 2015 #42787 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi