Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2015 #45954 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Twój nick podczas grania:==PEJO==I LOVE WIDZEW Godzina, data zdarzenia:18:58 I 300 nano SEKUND Mapa: DD2,serwer ODD2 Link do screenów:http://www29.zippyshare.com/v/shlPvYOM/file.html STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 1 : 23427452 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legendarny RoMaN Napisano 3 Czerwca 2015 #45955 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 chwilka nie dajcie ub ogladam demko zaraz rozpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legendarny RoMaN Napisano 3 Czerwca 2015 #44403 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 link do demka: http://www68.zippyshare.com/v/YyfBKK6b/file.html 1. 1.52min dolny trup wyczekuje i wie że gość na kucaka lezie. 2. 7.58min goscia nie słyszy ale granat pod nogi lici i ful auto na ścianę i cały cas na sciane patrzy nie tam gdzie mogą wyjsc 3. 8.25min stoi i prawdo podobnie włancza wh, 8.35 ślicznie skanuje anarchię prosto w głowkę, po czym cofa za skrzynkę i wyłancza wh. 4. 9.27min wychodzi z nacelowanym juz na głowę sprzetem. 5. 12.11min czeka na bs aż ktos na gale wejdzie w tedy lecą 2gh i nastepnie idzie i wybija. 6.15.34min goscia nie widział na gali ani nie słyszał hg pod nogi. 7. 17.02min wyskakyje i idealna bania tu widać jak sety działają podczas strzału szybkie naniezenie na głowę. 8. 26.34min patry na trup na prawą i wyczekuje wiedząc że tam jest gość z ct. jest jeszcze jedno demko mogę rozpisać co jest lepsza akcja tak wogóle cały czas ogarnia gdzie co się dzieje jeżeli za mało dowodów dam jeszcze. demka nr 2 http://www89.zippyshare.com/v/qYGd4XrO/file.html 1. 4.10 w anarchi ciekawa akcja. 2. 4.28 wie gdzie gość jest i od razu go szuka na reklamę nawet nie zerknął ciekawe. 3 5.55 górny trup zerknął delikatnie na respa tt i cały czas się skrada za gosciem którego nie słyszy bo on też sie skradał, ta akcja była na maxa spalona. nawet się nie rozglada od razu wie gdzie iść i patrzec proszę obejrzeć i ocenić. moim zdaniem gość czesto włącza wh i wyłącza. dodam że ssy były robione o godzinie 19.20 na respie ct i patrzył w kierunku długiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2015 #45842 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Dobry upośledzeniec jesteś,weź swoją głupotę rozpisz jeszcze baranie. I pomyśleć ze takie zera admina mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 3 Czerwca 2015 #45776 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Dobry upośledzeniec jesteś,weź swoją głupotę rozpisz jeszcze baranie. I pomyśleć ze takie zera admina mają nie mogę ale napisze. po 1. ssy - nie te co trzeba wiec musisz znaleść prawidłowe. ssy są o godzine 12:04 - a miales robione okolo 19 po 2 nie ten rejon Roman napisal na respie ct patrzales dluga - ssy sa z anarchi na srodek brame albo modyfikowane albo nie te co trzeba. Pamietaj masz 24 godziny na wstawienie prawidlowych ssy-ow po 3. Ogarnij kulture - admin ma prawo demko i to UBT ocenia a nie ty , nie udawaj się za kogoś wyższego pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2015 #45107 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 http://przeklej.org/file/BjZtam/Desktop.rar Sorra moja wina jakieś inne gówno mi sie wstawiło. Ale z tym rozpisaniem to mnie rozje... na łopatki koleś,on chyba uważa że gram jak 3/4 botów na tym serwie czyli lece przed siebie i nie patrze na nic dookoła...radar,info od innych z resztą co ja się tu będę tłumaczył jakiemuś małolatowi ,proszę o ub i tyle bo screeny czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2015 #45339 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Najlepiej jakieś warny dawać,a do odbanowania nie ma nikogo,poziom jak wszędzie na tego typu forum MNIEJ NIZ 0. Zbanować i miec w dupie reszte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 3 Czerwca 2015 #44311 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Wstaw ss na zippyshare i czekaj na ocenę demka przez ubt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 4 Czerwca 2015 #44158 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Wszystkie akcje było wszystko słychać, poza tym 00:58 sprawdza w trupie- nie ma przeciwnika. 11:52 widział że zeskakuje z gali, nic specjalnego . Schował się za skrzynką , by go zabić. 8:25 , normalne chowanie się za skrzynką- standardowe skany. Zdarza się 12- leci granat z gali więc zagrał mądrze i był typek w bsie. Co tu dużo pisać, gracz czysty. Obejrzałam demko. Nie widzę wh UB, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 4 Czerwca 2015 #44159 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi