happy Napisano 3 Czerwca 2015 Weteran MH #45984 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Nick:happy Wiek:22 we wrzesniu 23 lata Data rejestracji na forum:20 pazdziernika 2013 Czas spędzony na forum:14 D 17 H Doświadczenie w ocenianiu: byłem tutaj w UBT i dawalem rade ;d Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:ogólnie tak ale zawsze czysto Dlaczego Ty?: Chce wrócić na stanowiska UBT i pomóc nie raz jestem rano albo wieczorem i widzę jak gracz czeka ponad 3-4 godziny nawet na odpowiedz a czasami nawet do 20 godzin , chce weprzeć Evo oraz Silvere którzy ostatnio w nieobecnosci Richarda sami ogarniaja temat praktycznie , chce aby gracze tak dlugo nie czekali i opina na sieci dobra krążyła Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:3-4 godziny portrafie nawet Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) ogólnie to nie wiem czy obecnie czy ogólnie bo ogólnie to tak Coś od siebie:Trzeba wspierać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Czerwca 2015 #43090 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi