Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2015 #46349 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Nick:Prosiaczek Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem kiedyś admina na JB i wiele razy na innych serwerach ale co do JB znam regulamin/zasady i sprawy dotyczące admina wszystko przeczytane perfekt Znajomość AMXX (W Skali 1-10):4 szybko się uczę. Staż w CS-sie:od 2004-2015 Steam / NonSteam:Steam Steam Dlaczego Ty:Moim zdaniem jestem aktywny na serwerze niestety teraz miałem bana na Zm i przez to tez nie mogłem wejść na serwer do tego brak adminów w godzinach 10-15 Wtedy ja jestem czasami są ale bardziej ich nie ma. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-6h Kontakt:Steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27033 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Czerwca 2015 #46350 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 NIE - Masz bana na CT - Zły link z GT - Brak kultury !! - Wpadasz w konflikty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2015 #46340 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Może zamykać i tak to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2015 #44366 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:http://multi-head.pl/topic/64434-prosiaczek-obrazabrak-kulturybrak-cel%C3%B3w/#entry336652 o adminie na naszej sieci przynajmniej przez jakiś(dłuższy) czas możesz zapomnieć. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeezMeister Napisano 21 Września 2015 #332342 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina JailBreak" do "Archiwum". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeezMeister Napisano 21 Września 2015 #332475 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina JailBreak" do "Archiwum". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362127 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina JailBreak" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi