Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2015 #43181 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Twoj nick podczas gry: K. Godzina, data zdarzenia: 02.06.15 Rano, kolo 12:30 Mapa: De_Dust Steam ID, IP: STEAM_2 : 0 : 1057340917 Uzasadnienie: Nie zgadzam sie z moim nie UB poniewaz foty nie byly przerabiane, a to ze format jest jaki jest to nie moja wina, mam steam juz jakis czas, probowalem zmienic format sam zeby podgladnoc ss'y ale nie dzialalo tak wiec stad moze ten inny format ale foty byly wstawione zaraz po zdarzeniu tak wiec nie wydaje mi sie aby jaki kowiek grafik mogl by przerobic 5 fot w takim czasie, ja nie bylem odpalony a to ze wam sie wydaje ze ssy sa przerobione to zycze wam powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Czerwca 2015 #46996 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 SS są robione w formacie tga a nie jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2015 #47003 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Ostatni post na moim ub jest w formacie tga, cos napstrykalem to i sie format zmienil? naprawde myslicie ze te ssy sa przerobione ? ... Tu jest file TGA to w czym problem ? http://www22.zippyshare.com/v/8QY7h22j/file.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2015 #46437 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi